Aska Lara Resort & SPA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Antalya Aska Lara Resort & SPA

Aska Lara Resort & SPA, Antalya şehrinde bulunan lüks bir tatil köyüdür. Misafirlerine deniz manzaralı odalar, özel plaj, açık ve kapalı yüzme havuzları, spa ve wellness hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Aska Lara Resort & SPA, 2014 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Aska Lara Resort & SPA, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Oda fiyatları sezon ve rezervasyon tarihine göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Tatilini lüks ve konforlu bir ortamda geçirmek isteyen misafirler
  • Spa ve wellness hizmetlerinden faydalanmak isteyen misafirler
  • Aileler ve çocuklu misafirler

İşletmenin Farklılıkları

  • Deniz manzaralı odalar
  • Özel plaj ve yüzme havuzları
  • Geniş spa ve wellness hizmetleri
  • Restoran ve barlar
Aska Lara Resort & SPA, konforlu ve lüks bir tatil deneyimi sunmak için misafirlerine özenle hizmet vermektedir. Eşsiz manzarası ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir tatil destinasyonudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksu Antalya Aska Lara Resort & SPA Yorumlar - 1

user148601

Antalya Aska Lara Resort & SPA Kumarhane harika bir deneyimdi. Otelin konumu mükemmel, odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kumarhane bölümü de oldukça eğlenceli ve keyifliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir otel.

15 Nisan 2024
Bugra 65

Bugra 65

Ağustos 16 de otele giriş yaptık 1 hafta konakladık balayı çiftiydik sözlerime şöyle başlamak isterim ki balayı yapılacak bir otel değil biraz daha çocuklu ailelere hitap eden bir otel odalar güzel temizlik konusunda iyiler günlük oda temizliği hijyeni gayet iyi personel mutsuz ama ilgili alakalı size karşı yemekler muazzam tatlıları yine öyle çeşit bol lezzet bol içecekler yeterli düzeyde ortam güzel yalnız şuna dikkat etmeniz gerekiyor biz ağustos ayında gittik sezondu belki doğru ama olan kalabalığa yetmiyordu ne personel ne havuz nede hizmet personel az havuzlar küçük şezlong arayıp durduk sürekli sabah erken saatlerde köşe kapmaca oynadık Almanlarla bu arada çok fazla yabancı turist var ama dediğim gibi geneli çocuklu aile rahatsız edici bir ortamı da yok birdaha tercih edermiyim ederim ama çocuğum ve arkadaşlarımızla balayı ve çiftler için uygun değil

2024:01:12 22:17:51
Hasan Açıkalın

Hasan Açıkalın

Ekim ayında balayı için tercih ettiğim otel . Öncelikle zayıf bir karşılama ile otele giriş yaptık çantalarımız çok fazla olduğu için yardım gerekliydi fakat yardım edecek personel yoktu . Odalar eski ve çok hijyenik değildi . Yemekler standart hersey dahil konsepti çokta harikalar aramamak gerekli. İçecek barları genel itibari ile iyiydi fakat sahil kısmındaki barda sürekli sıra oluyordu . Otelle deniz kısmı yürüyerek 7-8 dakika fakat 5 dakikada bir otobüs vardı zorlanmadık . Personel genel itibari ile güleryüzlüydü . Otelin eğlence ve aktivite olarak kendini cok geliştirmesi gerekiyor çok zayıftı . Karşılamadaki personel otel tanıtımını daha iyi yapabilirdi . Açıkçası beklentimin altında kaldı yorumlara aldandım ki bunun nedenini de anladım. Personeller sürekli misafirlere bizim hakkımızda olumlu yorum yazarmısınız diye ricada bulunuyor bu çok saçma . Turistler ses bombası ile müzik dinlerken otel personeli kimsenin rahatsız olacagını düşünmüyor sanırım . Hersey euro ile fiyatlandırılmış yerli misafirler sürekli kur hesaplamak zorundamı ? Genel itibariyle 3 yıldız verebileceğim bir otel .

2023:11:01 12:21:25
Ünsal Aygün

Ünsal Aygün

Otelde şu anda kalan olarak bütün değerlendirmelerimi tek tek yazıyorum. Otel girişinde vale arkadaşların karşılamaları ve resepsiyondaki arkadaşların tavrı, ilgiside yeterli düzeydeydi. Ets tur üzerinden aldığım ilk seyahatimdi annex river suit otel (ek bina) kısmından normal fiyatın altında oda aldım ama oda gerçekten çok iyi ayrı yatak odalı ve geniş çift klimalı ferah konumda teras katında olup balkonu geniş ve nehir manzaralı. Yatak konforu iyi değildir. Daha önceki yorumlarda teras odalarının sıcak olduğunu belirtenler olmuş ama odada bulunan ayrı çift klima ile sıcak olması mümkün değil. Oda kapısının kapanmaması ile ilgili sorun vardı teknik ekip sorunu kısa sürede çözdü. Ama oda servisleri (mini bar, teknik ekip) oda kapısını bir kez çalıp beklemeden kendi kartları ile direkt odaya giriş yapıyorlar bu konu ile ilgili önemli uyarı almaları gerekmektedir. Otel yönetiminin öncelikle ufak detayların farkına varması gerekiyor mesela odadaki bulunan granül kahvelerin markası, bitki çayları yada tuvalette sıvı sabun bulunmaması kahvaltılarda kapalı olarak bebek maması, reçel vs. gibi ekstraların olmaması öğlen ve akşam yemeklerindeki yemek ve mezelerin sürekli aynı olması gibi konuları ciddi anlamda gözden geçirmeleri gerekiyor. Alkol olarak viski, votka ve birada kalite iyi düzeydedir ayrıca ücretsiz starbucks kahve standı gibi ama bazı ufak detaylarda kaliteyi düşürmeleri bu konuda ciddi anlamda eksi olmaktadır. Fiyat olarak daha uygun otellerde bu detaylar ve daha önce saydıklarımda aynı düzeydedir. Otel parçalı konumdadır şöyle 3 farklı mekan olarak ana bina sahil kısmı ve ek binadır. Otel binaları bakımlı be yenidir. Sürekli otobüs ile shuttle hizmeti vardır. Personel kalitesi iyidir. Animasyon personeli iyi ama animasyon kalitesi yeterli düzeyde değildir. Günlük oda temizliği, minibar yenilemesi aquapark ve havuz temizliği iyi düzeydedir. Tatiliniz sorunsuz geçer ama eğlence, yemek ve aktivite olarak kendilerini revize etmeleri gerekmektedir.

2023:09:22 20:22:57
Çiğdem Çiğdem

Çiğdem Çiğdem

Hiç tavsiye etmiyorum. Yatak diye çekyatta yatmak istemiyorsanız kesinlikle gelmeyin. Üstüne üstelik çekyatların çok rahat olduğunu söylüyorlar. Külliyen yalan. Normal yatakları da berbat. Yemekler güzel değil. Temizlik kötü. Toz ve saçlar vardı odada. Tuvalet lekeli. Çalışan çocuklara yazık. Patronlarını zengin ediyorlar. Patronun müşteri memnuniyeti ile ilgilendiği yok. Hiç bir manzarası ve güzelliği yok. Hiç mi hiç beğenmedim gelmeyin. Verdiğiniz paraya yazık

2023:12:08 22:06:38
Süleyman Yılmaz

Süleyman Yılmaz

Otelde 4. günümüz ve ikinci gelişimiz. İlk geldiğimiz de ana bina da kalmıştık. Rezervasyonu yine ana bina için yaptık ama acentanın hatasından dolayı annex bina da kalıyoruz. Acenta hatası olmasına rağmen resepsiyondaki Kaan Bey yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. Annex oda daha iyi bence. Daha geniş. Ana binadaki daha önceki odamışda ortada bir kapı vardı ve diğer tarafta kalan misafirlerin sesini duyabiliyorduk. Belki de sadece 7. kata özel bir durumdur bu bilmiyorum. Annex bina yürüme ile 1 dakika falandır. İkinci gün klimadan olsa gerek hasta oldum. Otel doktor muayene ücreti 100 euro. Özel hizmet olduğu için otel ile ilgili bir durum değildir diye düşünüyorum. Haftalığım geçti fakat yemeklerden midir bilmiyorum mide ağrısı var. Bir kaç gündür sadece meyve yiyorum. Annex binada 1 gün sıcak su yoktu. Animasyonlar güzel bence. Personel güler yüzlü. Özellikle Uğurcan Bey çok nazik bir beyfendi. Poolbar da ki kıvırcık saçlı beyfendi de çok nazik ve cana yakın. Yemekler hâlâ lezzetli ama geçen geldiğimize göre bi tık gerilemiş gibi. Havuz bölümü gayet geniş ve yeme içme için bir çok alan var. Senede 3 kere tatil yapan ve minimum 4 otel tecrübe edebilen birisi olarak çevre otellere nazaran ortanın biraz daha üstü bir otel. Havuz için aldığımız havlular kötü kokuyordu. Havluyu geri verdik ama çantaya koku sindi. Muhtemelen çantayı tatilden sonra atacağız. Terlik gibi ihtiyaçlarınız için oteldeki marketleri kesinlikle tercih etmeyin. Kalitesiz bildiğiniz köpük terlikler 300-350 lira. Yakınlarda carfur ve migros var. Otel sahibi Ramazan Aslan Bey küçüklükten beri otellerde çalıştığı için oteli güzel bir duruma getirmiş. Seneye nasip olursa tekrar geliriz. “Eğer en iyi sen isen, en iyiler seninle olur”. Kalan iki günümüzde de problem yaşamazsak yorumum bu şekilde kalacaktır.

2023:10:04 12:20:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksu Antalya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı