Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Antalya Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace

Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace, Antalya şehrinde bulunan lüks bir tatil köyüdür. Misafirlerine deniz manzaralı odalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, spa ve wellness olanakları, restoranlar ve barlar gibi birçok hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace, 2005 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Her şey dahil konsepti ile hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Denize sıfır konumu ile dikkat çekmektedir.
  • Geniş ve konforlu odalarıyla misafirlerine rahat bir konaklama imkanı sunar.
  • Çocuklar için mini kulüp ve eğlence aktiviteleri bulunmaktadır.
Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace, Antalya'da lüks ve konforlu bir tatil arayan misafirler için ideal bir seçenektir. Denize sıfır konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş olanakları ile unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksu Antalya Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace Yorumlar - 1

user148585

Antalya Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace Kumarhane, harika bir konaklama deneyimi yaşadım. Otelin konumu mükemmel, odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kumarhane bölümü de oldukça eğlenceli ve keyifliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir otel.

15 Nisan 2024
yaşar tuncay karabulut

yaşar tuncay karabulut

Merhaba 20 Ocak 2024 tarihinde tek gece 2 aile konakladık. Hafta sonu için değişiklik olsun diye gitmiştik. Tek kelimeyle mükemmel di. Otel deneyimim fazla dır. Inanilmaz seçiciğim dir. Kapıdaki güvenlik arkadaș tan başlayarak belboy, resepsiyon, bar restaurant müşteri ilişkileri herkese çok teșekkür ediyorum. Yönetim kadrosuna ayrıca teșekkürler. Bu organizasyon bu ekip takdire değer. Yemekler çok lezzetli mevsimine göre çeşitlilik çok iyi. Canlı müzik ve ısıtmalı açık havuzda kaymağı oldu. En kısa sürede yine geleceğiz. Ailecek tadı damağımızda kaldı. Selamlar.

2024:01:25 12:15:26
Cumhur AKIN

Cumhur AKIN

Öncelikle resepsiyonda Gamze Hanımın ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum. Tesis ziyaretimiz kış ayı olmasına rağmen fiyat performans açısından oldukça başarılı bulduğumuzu söylemek isterim. Restoran ambiansı ve yemek kalitesi oldukça yeterli ve lezzet konusunda başarılı idi. Tatlı kısmı ve lezzetleri geliştirilebilir. Hizmet konusunda sıkıntı yaşamadık. Kış aylarında açık ısıtmalı havuz ekstra keyifli ve bizim için artı bir özellik oldu. Gece canlı müzik ve dj performans aktivite açısından iyi olmuş. Beklentilerimizi karşıladı. Oda ısıtma sistemi çok iyi idi. Her otelde bu kadar iyi olmuyor. Tatil süremizde problem veya sıkıntı ile karşılaşmadık. Emeklerine sağlık, teşekkürler.

2024:01:21 14:07:26
Ceylan Dogan

Ceylan Dogan

Otel kurumsal olarak misafir gördükleri bizleri mutlu etmek ve memnuniyet duymamız için çalışmaları takdir edici. Çalışanlar gūleryūzlü ve ilgili. Yemekler güzel.Odalar temiz. Çocuk odaklı aktiviteler başarılı. Şimdi otelin önemli bir eksiği şudur. Çalışanlar( olmayan) Mescit'ten bı haber. Lobinin üst katında olduğu söylenen mescite vardiğimizda odada 3 kişi iş çalışması yaptığını gördük. Zeminde hali yok. 2 3 seccade var.Buyuk bir masa calişan insanlar. Vel hasıl...Adını Topkapı sarayindan alınan devasa otelde mescit bulunmuyor. Bu eksiklik önemli ve giderilmesi elzemdir. Zira otel konsept olarak güzel.

2024:01:24 22:14:46
Ceren Lefkeli Şahin

Ceren Lefkeli Şahin

20.01.2024 gecesi 1 gece olarak otelde konaklama yaptık. Herşeyden memnun kaldık. Yemek çeşit olarak yaz konseptine göre daha az ama gerçekten lezzetliydi. Oda kliması çok iyi çalışıyordu. Tüm çalışanlar güleryüzlü ve yardımseverdi. Oteldeki internet bağlantısı başarılıydı. Doğum günüm olduğunu bildirmiştik ve bize çok güzel bir ikramda bulundular. Tüm hizmetlerden memnun kaldık. Herkese çok teşekkür ederiz.

2024:01:23 07:44:34
Pinar Simsek

Pinar Simsek

2.defa konakladığımız bu tesise yine hayran olarak ayrılıyoruz. Gerçekten çocuk dostu bir otel. Çocuk klubü çok yeterli ve yerinde,hem yazını hem kışını deneyimlemiş bir misafir olarak (2çocuk ile) kesinlikle tavsiye ediyorum. Çocuk klubünde Hakkı Abimiz ve Deniz ablamıza ayrıca teşekkür etmeyi isterim. Herşey için sağolun.

2024:01:24 06:55:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksu Antalya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı