Antalya Gezen Adam Oto Ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Antalya Gezen Adam Oto Ekspertiz

Antalya Gezen Adam Oto Ekspertiz, Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir oto ekspertiz firmasıdır. Müşterilerine araçlarının detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Gezen Adam Oto Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir raporlama sistemi ile müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Standart Oto Ekspertiz: 250 TL
  • Kapsamlı Oto Ekspertiz: 400 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekspertiz personeli
  • Kapsamlı ve detaylı raporlama
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Antalya Gezen Adam Oto Ekspertiz'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibimiz ve detaylı raporlama sistemi sayesinde aracınızın durumu hakkında en doğru bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat politikamız ile bütçenizi zorlamadan hizmet alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Gezen Adam Oto Ekspertiz Yorumlar - 1

user148481

Antalya Antalya Gezen Adam Oto Ekspertiz Oto Tamir işlerini çok titizlikle ve profesyonellikle yapan bir firma. Araçlarımı buraya güvenle getiriyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Ekspertiz raporları detaylı ve güvenilir, tamir işleri ise hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
Serkan Ucak

Serkan Ucak

Egr temizliği yaptırdım. Egr yi sökmeden bağlantı yerinden biraz gevşetip açılan boşluktan içine ilaç sıkıp yüksek devirde aracı bir saat zorladılar, bu şekilde yapacaklarını bilsem asla yaptirmazdim. Aldıkları ücrette hiç azimsanacak miktarda değil. Ayrıca aracın yanına gittiğimde burda durmanız yasak dediler. Kendi aracımı tamire getirdim araç satışına gelmedim bu çok saçma dediğimde. Kurallarının expertis oldukları için bu şekilde olduğunu söyledi. Bence tek sebebi müşterinin yapılan işi görmesini istemiyorlardı. Kesinlikle bu işlem için tavsiye etmiyorum.

2024:01:12 07:57:10
Mustafa akıncı

Mustafa akıncı

05.01.2024 tarihinde Antalya Gezen Adam dan ekspertiz yaptirdim hic bir sorguya suala gerek kalmadan en ince ayrintisina kadar hem foto iel hem de telefondan ayrintili olarak kafamda soru isareti kalmadan isimi hallettim. 2017 senesinde de Gezen adam oto ekspertiz ile Denizli den aracimi bu sekilde almistim. O zaman da memnundum simdi de memnunum. Onur beye ayricavtesekkur ederim ilgi alakasi icin. Km lerce yol gidip ekspertiz yaptirmayin Gezen adam sizin icin en iyisini yapar belglerri ve fotolari gonderir lafaniz rahat eder. Herkese tavsiye ederim...

2024:01:05 21:14:14
Akın Aras

Akın Aras

Gezen adam oto ekspertiz Antalya şubesine çok teşekkür ederim hem güler yüz hemde profesyonel hizmet veriyorlar sıcak kanlı insanlar gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

2024:01:12 18:39:19
Mrt By

Mrt By

Gerçekten insan hayatının çok kolaylaştırmışlar. Ben istanbuldayim bugün Antalya'dan bir tane araç aldım bu arkadaşları aradım gidip arabayı aldılar Exper yaptılar çok detaylı resimler gönderdiler satıcının Söylemediği şeyleri buldular bizleri çok koruyorlar bizim göremeyeceğimiz şeyleri görebiliyorlar.noterden bizim adimiza araci alip cekici firmasina teslim ettiler. Fiyatlarıda son derece makul. Teşekkür ederim bu firmaya.

2023:10:31 08:15:47
Fırat Kaya

Fırat Kaya

Partikül temizliği yaptırdık sözde %67 dolu dediler bi ton para aldılar. Hala araba kendi kendini temizliyor. Araba temizlicekti de biz niye size para veriyoruz?

2023:09:13 13:33:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar 10:00–16:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı