MUSTAFA KALMAZ – EFE OTOMOTİV

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Antalya MUSTAFA KALMAZ - EFE OTOMOTİV

MUSTAFA KALMAZ - EFE OTOMOTİV, Antalya şehrinde hizmet veren bir otomotiv firmasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

MUSTAFA KALMAZ - EFE OTOMOTİV, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden firma, her zaman kaliteli ve güvenilir ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

MUSTAFA KALMAZ - EFE OTOMOTİV, müşterilerine rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştırmayı amaçlayan firma, bütçe dostu çözümler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir ürünler
  • Uygun fiyat politikası
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Neden MUSTAFA KALMAZ - EFE OTOMOTİV tercih edilmelidir? Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve deneyimli kadrosuyla hizmet veren bir firma olarak, MUSTAFA KALMAZ - EFE OTOMOTİV sizin otomotiv ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa MUSTAFA KALMAZ – EFE OTOMOTİV Yorumlar - 1

user148359

EFE OTOMOTİV gerçekten işlerini çok iyi yapan bir oto tamir firması. Antalya'da aracımın bakımını yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Usta Mustafa Kalmaz'a çok teşekkür ederim, işini gerçekten çok iyi yapıyor. Hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmetleriyle beni etkiledi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.Puan : 5

15 Nisan 2024
Ali Ak

Ali Ak

Ankara da oturuyorum. 2 sene önceye kadar Antalya da yaşıyordum. ancak Antalya ya gittiğim her sefer Mustafa ustaya uğrarım. 1 ay öncede uğradım ve yine lastikleri değiştirdim. Güvendiğim bir şahsiyet teşekkürler Ustam.

2023:08:29 20:05:51
Bilge kaan karakuş

Bilge kaan karakuş

Bu devirde isini dürüst yapan esnaf bulmak zor elinize emeğinize sağlık teşekkürler

2021:03:12 07:33:13
Umut YENER

Umut YENER

Profesyonel hizmet güler yüzlü personeli ve uygun fiyatları ile tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir işletme.Mustafa bey'e ve tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler.

2022:02:12 20:33:15
ali b

ali b

İşini düzgün ve kaliteli yapan aklımızın arkada kalmayacagi güvenilir bir yer

2021:10:19 05:24:30
savaş merter

savaş merter

İş sahibi Mustafa beye,savaş ustaya güler yüz ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum on numara hizmet veriyorlar her konuda yardımcı oldular ayrıca diğer çalışan elemanlar saygılı ve çalışkanlar.Mutlaka gidilmesi gereken bir yer.

2020:12:30 08:43:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı