Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya Mr Steam

Antalya şehrinde bulunan Mr Steam, şehrin en popüler spa ve hamam merkezlerinden biridir. 2005 yılında kurulan işletme, müşterilerine yüksek kaliteli ve rahatlatıcı hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Mr Steam, Antalya'nın turistik merkezlerinden biri olan Lara'da hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Hamam hizmetleri için farklı paket seçenekleri bulunmaktadır.
  • Spa hizmetleri için saatlik veya günlük fiyatlandırma yapılmaktadır.
  • Özel masaj ve bakım seansları için ek ücretlendirme yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Modern ve hijyenik tesisler
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Özel VIP odalar
Mr Steam'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz, modern tesislerimiz ve geniş hizmet yelpazemiz ile size unutulmaz bir spa deneyimi sunuyoruz. Siz de stresli günlerinizi geride bırakmak ve kendinize zaman ayırmak için Mr Steam'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Mr Steam Yorumlar - 1

user148343

Antalya Mr Steam Oto Yıkama gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlak bir şekilde teslim alıyorum. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
Halid Yurtluk

Halid Yurtluk

İlgisi, işçiliği ve dürüstlüğü için Hasan Bey’e teşekkür ediyorum. Aracımın iç detaylı temizliğini yaptı ve memnun kaldım. Fotoğraflarda parlamalar olduğundan görüldüğünden daha iyi durumda döşemeler ve kuruduktan sonra çekildi. Detaylı temizlik öncesine ait koltukların “temiz” halini gösteren fotoğrafları da ekledim kıyaslama için. Canlı bakıldığında fark çok iyi anlaşılmakta. Yaptığı işe önem veren esnaf bulmak güçleşti, hele ki Antalya bölgesinde. Özenli işçilik ve kaliteden vazgeçmeyeceğiniz şekilde bol kazançlar dilerim.

2023:03:02 10:30:23
Şahapcan Çinserin

Şahapcan Çinserin

Hasan Bey’in ellerine emeklerine sağlık. 2004 model olan aracımın koltuklarında senelerin biriktirmiş olduğu kir ve lekeler mevcuttu, şu anda hiçbir eser kalmadı o lekelerden. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir işletme. Allah kazançlarını bol etsin.

2023:03:31 15:33:17
HAKAN MERT CÜNELİ

HAKAN MERT CÜNELİ

Hasan beye gerçekten teşekkür ederim aracının iç detaylı temizliğini ve full ppf kaplamasini yaptırdım aracımın içi sıfırdan farksız oldu ve dış ppf kaplaması olağan üstü bir parlaklık sağladı ilgisinden dolayı teşekkür ederim antalyada esnaflık ve insanlık olarak tek

2024:01:17 15:03:12
Arzu Kurt

Arzu Kurt

Detaylara onem vererek calismasi ve magduriyetinizi gidermekteki ustun cabalari icin herzaman tercih edecegim bir isletme. Kesinlikle arabayla ilgili herhangi bir sorununuzda mutlu ayrilacaginizi garanti ederim.

2023:06:01 09:10:08
Abdullah Aksu

Abdullah Aksu

Aracınızı güvenip teslim edebileceğiniz tek güvenilir işletme sahibi , seramik kaplama çizik giderme buharlı temizleme far parlatma detaylı oto yıkama hepsini yaptırdık şişirilmiş fiyatlar değildi zaten iş bitiminde bunu görüyorsunuz çoğu yer güvenilmez isim vermek istemiyorum marka diye görünen yerler hiç böyle titiz değil burası bağımlılık yapıyor kesinlikle bir kere de olsa gitmenizi tavsiye ediyorum 👍🏻🙏

2023:07:01 18:56:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı