Antalya renault ve dacıa oto yedek parça öz flash oto

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya Renault ve Dacia Oto Yedek Parça - Öz Flash Oto

Antalya Renault ve Dacia oto yedek parça ihtiyaçlarınız için hizmet veren Öz Flash Oto, uzun yıllardır sektörde kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, geniş ürün yelpazesi ile araçlarınızın ihtiyaç duyduğu her türlü yedek parçayı bulabileceğiniz bir adres olmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Öz Flash Oto, Antalya'da 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana sektördeki tecrübesi ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Firmamız, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Orjinal ve garantili yedek parça seçenekleri
  • Uygun fiyatlar ve ödeme kolaylıkları
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı
Öz Flash Oto olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor ve araçlarınızın ihtiyaç duyduğu yedek parçaları en kısa sürede temin ederek sizlere kaliteli hizmet sunuyoruz. Bizi tercih ettiğinizde güvenilir ve hızlı bir alışveriş deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya renault ve dacıa oto yedek parça öz flash oto Yorumlar - 1

user148333

Antalya'da Renault ve Dacia marka araçlar için yedek parça ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz Öz Flash Oto'ya güvenebilirsiniz. Hem kaliteli ürünler sunmaları hem de hızlı hizmet anlayışları ile memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ayrıca Oto Tamir hizmetleri de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
Serdar Demir

Serdar Demir

sitelerinden bir ürün satın aldım 93 TL idi kapıda ödeme ile 108 TL beni teyid için aradılar gönderileceğini söylediler 30-40 dakika tekrar arayıp ürünün 200 TL olduğunu kabul edersem göndereceklerini söylediler fiyatları güncellemediklerini bahane ettiler ben en azından farkına varmalarını sağladığım için en fazla bir üründen kar yapmazlardı ama bunu bile göze alamadılar ...

2020:10:05 20:55:06
Mustafa Akkaya

Mustafa Akkaya

Kısa bir işlem için gittim. Aracımın farını temizlettim. Hızlı bir şekilde işlemi tamamladılar. Temizlik için 60 TL ödedim. Daha önce böyle birşey yaptırmadığım için pahalı mı değil mi bilmiyorum ama servis hızı iyiydi.

2020:09:19 12:12:23
Erdinç V.

Erdinç V.

İşini hakkiyla veren güler yüzlü ve tam esnaf denilecek bir yer , acelem olduğu jcjn hemen öne alıp balata değişimini 10 dakika da yaptılar

2021:07:24 08:58:48
Kemal Ordu

Kemal Ordu

Antalyada en dürüst esnafların birisi adam gibi adam esnaf gibi esnaf

2023:08:15 07:56:14
Huseyin mahmut Kuşcu

Huseyin mahmut Kuşcu

istanbul çatalcadan istemiş olduğum ürünler eksiksiz ve düzenli geldi çok teşkkür eder hayırlı işler dilerim dürüs firma güvenilir hayırlı müşteriler.

2019:12:02 07:36:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:30
  • Salı 08:00–19:30
  • Çarşamba 08:00–19:30
  • Perşembe 08:00–19:30
  • Cuma 08:00–19:30
  • Cumartesi 08:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı