OTO UYGULAMA MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Antalya OTO UYGULAMA MERKEZİ

Antalya OTO UYGULAMA MERKEZİ, Antalya şehrinde araçlarınızın bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılayan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde hizmet veren işletmemiz, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya OTO UYGULAMA MERKEZİ, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren işletmemiz, sektördeki en son teknolojileri ve ekipmanları kullanarak araçlarınıza en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kaliteli hizmet garantisi

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • En son teknoloji ekipmanlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Antalya OTO UYGULAMA MERKEZİ, araçlarınızın bakım ve onarım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayarak güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarımız, kaliteli hizmet anlayışımız ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimizle tercih edilme sebeplerimiz arasındadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez OTO UYGULAMA MERKEZİ Yorumlar - 1

user148260

Antalya OTO UYGULAMA MERKEZİ Oto Yıkama hizmetinden çok memnun kaldım. Araçlarımı her zaman titizlikle yıkıyorlar ve sonuç mükemmel oluyor. Personel de oldukça ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
Mustafa Karakaş

Mustafa Karakaş

Google'de yorumlardan yola çıkarak bu işletmeye gittim. İnsan bir gün öncesinde de başka bir yerde kazıklanınca , ister istemez tereddüt ediyor. Bu arkadaş bizlere detaylı bir şekilde araca nasıl bir uygulama yapılacağını izah etti. Anlattıkları bana samimi ve inandırıcı geldi. Ben de bugün oğlumun aracını götürüp verdim. Aracı teslim almaya gittiğimde, gerçekten emek harcandığını gördüm. Sonuç olarak beni ve oğlumu çok mutlu etti.Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:09:24 16:00:17
Onur Erözkan

Onur Erözkan

Aracım camı açık gece yamurda kalmıştı, bikaç saat içinde Sedat bey ve ekibi bütün suyu kuruttu, koltuk temizliğimi yaptı, pasta cila ve boya koruma da yaptırdım. Titiz işçilik yapan dürüst insanlar, gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz.

2023:11:25 17:15:44
Ramazan Yorgun

Ramazan Yorgun

İlgi ve alakadan çok memnun kaldım. İşlerinide gerçekten çok iyi yapıyorlar. Ben normalde aracımı kendim yıkarım. Artık bırakmayı düşünüyorum. Çünkü benim arabamı en az benim kadar düşünüyorlar. Gönül rahatlığı ile aracınızı teslim edebilirsiniz.

2023:10:10 15:49:42
Cuma Doğan

Cuma Doğan

Yeni aldığım Togg Arabamı güvenerek getirebilir. Ve arabanıza yapılacak işlemlerden çok memnun olursunuz. Baktım Elemanları Güler yüzlü Benim ikinci Arabam olan Tiguan Arabamın ve TOGG Arabanın seramik kaplamasını bu firmaya yaptırdım çok menmunim. Arabanızı Gönül Rahatlığıyla burda yikata bilirsiniz

2024:01:23 09:16:38
Burhan Önal

Burhan Önal

Aracımı götürdüm Detaylı temizlik ve Cila atıldı işçilik güzeldi memnun kaldım öneririm güvenle araçlarınızı emanet edebilirsiniz.

2023:09:20 15:09:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–21:00
  • Salı 07:00–21:00
  • Çarşamba 07:00–21:00
  • Perşembe 07:00–21:00
  • Cuma 07:00–21:00
  • Cumartesi 07:00–21:00
  • Pazar 07:00–21:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı