Kurt Otomotiv Bosch Car Service

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Antalya Kurt Otomotiv Bosch Car Service

Antalya şehrinde bulunan Kurt Otomotiv Bosch Car Service, otomobil sahiplerine geniş kapsamlı otomotiv hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kurt Otomotiv Bosch Car Service, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kurt Otomotiv Bosch Car Service, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Bosch Car Service kalitesi ve güvencesi
  • Uzman ve deneyimli teknisyenler
  • Geniş kapsamlı otomotiv hizmetleri
  • Orjinal yedek parça kullanımı
Kurt Otomotiv Bosch Car Service, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, kaliteli ve güvenilir otomotiv hizmetleri sunarak müşterilerinin güvenini kazanmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Kurt Otomotiv Bosch Car Service Yorumlar - 1

user148140

Antalya Kurt Otomotiv Bosch Car Service Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve ekstra masraflar çıkarmadılar. Personelin ilgisi de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
Pelin Alp

Pelin Alp

Arabanın radyotörü su kaçırdığı için; Durmuş beyin servisine randevulu gittim. Durmuş bey tamiri yapacaktı. Malesef rahatsızlandığı için; yerine tecrübesiz bir elemani bırakıp gitti. Orada ki ustalarda hiç ilgilenmedi.Fiyat yönünden piyasanin iki katını söylediler..Başta yardımcı oluruz diyorlar..sonradan zor durumda kalıyorsunuz. Çok pahali işçilikleri.. malzemeyi yedek parçacidan almaniza hoş bakmiyorlar..(haber verdigim halde)Arabanin yaninda durup takip etmenizden rahatsiz oluyorlar..Müşteri ilişkileri yetersiz..ustanın konuşma tarzı hiç hoş değildi.Zaman kaybı ve ücret konusunda sıkıntı yaşadım.Yasemin hanim, hakkaniyetli, nazik, anlayışlı davrandı..tek ona teşekkür ediyorum

2023:08:23 18:33:42
Serap Hidir

Serap Hidir

Eskiden çok memnun olduğumuz bir yerdi ama son zamanlarda çok fazla fiyat çekiliyor....işleri çıraklar yapıyor...müşteri kaybediyorlar maalesef....herşey para değil....

2023:08:23 15:32:36
Elif Sunar

Elif Sunar

Ustalıkla tecrübelikle oluşturulmuş güvenebilicegim bir işyeri gidince mutlaka Emre bey ile görüşün çok ilgili ve alakalı

2023:08:10 20:04:09
Hüseyin Kan

Hüseyin Kan

Güzel deneyimlerden oluşmuş sıcak güvenilir bir işyeri emre bey çok ilgilendi sağolsun mütevazi ve deneyimli sıcak birisi

2023:08:10 20:06:07
Kahraman Kutay

Kahraman Kutay

Arıza kodu tespit için uğradım, sağolsun silip öneride bulundu ücrets istemedi teşekkürler.

2023:06:24 19:11:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı