Car Life Wash Oto Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya Car Life Wash Oto Yıkama

Antalya Car Life Wash Oto Yıkama, Antalya şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve profesyonel oto yıkama hizmetleri sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Car Life Wash Oto Yıkama, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Hizmetler

  • İç ve dış detaylı oto yıkama
  • Koltuk temizliği
  • Cila ve boya koruma işlemleri
  • Motor temizliği

Fiyat Politikası

Car Life Wash Oto Yıkama, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Fiyatlar araç tipine ve hizmete göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Car Life Wash Oto Yıkama, bireysel araç sahipleri ve kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir. Her türlü araç için özel çözümler sunmaktadır.

Antalya Car Life Wash Oto Yıkama'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ve deneyimli kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile aracınızı güvenle teslim edebilir ve parlatılmış bir şekilde geri alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Car Life Wash Oto Yıkama Yorumlar - 1

user147964

Antalya Car Life Wash Oto Yıkama gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlayan bir şekilde geri alıyorum. Personelin ilgisi ve titizliği de çok memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
ahmet ali dikiş

ahmet ali dikiş

aracım yüzeysel yıkanmış, sıra da yoktu tek benim araç vardı. Çamurlukların olduğu yerler, tamponlar kirdi eve gelince kendim de sildim. Aracım zaten kısa tip ufak bir arabaydı. Şaşırdım sadece. Bir daha başka yere gideriz, belki bana böyle denk gelmiştir bilmiyorumm.

2023:04:11 09:33:35
uğur gül

uğur gül

Araç konusunda çok titiz birisi olduğumu belirtmek isterim. Uzun zamandır Carlifewash’a aracımı yıkanması için emanet ediyorum ve hiç gözüm arkada kalmıyor. Müşteri olarak gerçekten çok memnun kalıyorum. Yeri geldiğinde kendi tespiti ile aracıma ekstra sirke ve cila yapıyor. Bu durumda aracımın daha güzel görünmesini ve parlamasını sağlıyor. Kullandığı ilaç malzemeleri ve ürünleride çok kaliteli. Antalya’da araç yıkatmak isteyenler için gözü kapalı emanet edebilirler. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben tam puan veriyorum. Elinize emeğinize sağlık.

2022:08:20 15:46:39
çağan urungu

çağan urungu

Bir arkadaşın tavsiyesi ve yorumlara bakıp gittim bu yıkamacıya ama hayatımın en kötü yıkamacısını görmüş oldum. Önce aracınız kirli standart yıkama olöaz deyip ekstra para iatediler tamam dedim ama çok üstünkörü yıkadılar. 30 dk da iç dış bitti. Eve gidip detaylı bakınca aracın arka koltuğunun olduğungibi durduğunu gördüm. Malesef yorumların çoğu fake. Haram para bu. Müşteriyibir kere kandırırsınız

2022:08:13 16:52:36
TÜRKER AHMET

TÜRKER AHMET

Öncelikle Kürşat bey e teşekkür ederim. Aracım leş gibiydi, normalde bu kadar temiz bir işçilik beklenecek bir araç değildi ama sagolsunlar aracımı çok güzel temizlediler. Çay ve kahve ikramı ile güler yüz de cabası. Fiyatlar standart 80 lira. Ellerinizi sağlık...

2022:08:20 15:42:42
ElClassico channel

ElClassico channel

Aracım gerçekten harika çıktı malzeme kalite personel süper.. Pasta cila seramik tam detay temizlik yaptırdım tavsiye ederim

2021:12:07 20:52:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 10:00–18:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı