Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Car Point Antalya

Tarihçe:

Car Point, 2005 yılında Antalya'da kurulmuş bir oto kiralama şirketidir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş araç filosu ile müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Hizmetler:

Car Point, Antalya şehrinde araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Geniş araç filosu içerisinde ekonomik sınıftan lüks sınıfa kadar birçok seçenek bulunmaktadır. Ayrıca, şoförlü araç kiralama ve havalimanı transfer hizmetleri de mevcuttur.

Fiyat Politikası:

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekstra ücretlerden kaçınma

Önemli Özellikler:

  • 24 saat hizmet
  • Yüksek müşteri memnuniyeti
  • Geniş araç filosu
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Car Point, Antalya'da araç kiralama ihtiyacınızı karşılamak için en doğru tercih olacaktır. Uygun fiyatlar, geniş araç seçenekleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Car Point Yorumlar - 1

user147940

Antalya Car Point Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirler sonrasında hiçbir sorun yaşamadık ve işçilikleri gerçekten kaliteliydi. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
Çilem Çiçek

Çilem Çiçek

Aracımı ilk defa yıkatmak üzere teslim ettim. Detaylı ozon temizliği parlatma vs diyerek 50 TL karşılığı dışı leke içerisinde kalmış, İç temizliği yüzeysel yapılmış ve özellikle bagaj kısmı beklentilerimi ne yazık ki karşılayamadıgı gibi küçük maddi değeri olmayan ama benim için önemli bir malzemi sonradan bulamadım. Kısacası bir araç yıkama hizmetinden beklentilerimin hiçbiri karşılanmadı ve kaybettiğim malzeme parçası da ayrıca bana maddi masraf doğurmuştur. Ne yazık ki hiç kimseye tavsiye edemem.

2021:07:21 07:11:21
Anıl Sedalı

Anıl Sedalı

Araç yıkama hizmetini beğendim. Temiz ve detaylı bakım yapılıyor. Fiyatlar makul. Aracımı yıkamadan sonra 45 dakika içinde teslim ettiler. Çay ikramı ve düzenli tertipli çalışmalarınız için teşekkür ederim. Yine aracımı yıkamak için size geleceğim. Emeğinize dağlık.

2018:01:09 20:12:54
Yunus KARATAŞ

Yunus KARATAŞ

İşletme değişti. Daha kaliteli hizmet vermeye başladı.

2023:07:28 05:02:11
FIRAT KARADAĞ

FIRAT KARADAĞ

Bekli şuana kadar 100 lerce oto yıkmaya gitim 100 lerce hižmet gördüm ama böyle disiplin böyle fevkalade bir düzen vede işini titiz yapan göremedim gerçekten 5 yıldızı hakeden vede işletme sahibine burda bir mesajım var herșeyden öte güzel bir ekip düzenli tertipli bir sisteminiz var orda çalışan ustalara da şu mesajımı iletirseniz sevinirim ustalar dert görmeyen elerinize sağlık en büyük emeği sarf eden kişiler olarak sizler hizmetin en başında gelen saygı duyulacak kişilersiniz en büyük şey emek tir emeğini güzel yapan saygıyla önünde eğilirim açık ve net

2021:08:06 21:05:16
Mete Koç

Mete Koç

Oto yikamada akla gelen ilk adres , hizmet , kalite , Güleryüz ayrı bi yana kimyasalları üst sınıf olması gerçekten muazzam. Kalite asla tesadüf değil

2020:01:17 12:31:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–20:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı