Ateş Rent a Car Antalya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Antalya Ateş Rent a Car Antalya

Ateş Rent a Car Antalya, Antalya şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Ateş Rent a Car Antalya, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir araçlar
  • 24 saat hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli personel
Ateş Rent a Car Antalya, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kaliteli araçlarımız ve uygun fiyat politikamız ile sizlere keyifli bir araç kiralama deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Ateş Rent a Car Antalya Yorumlar - 1

user147916

Antalya Ateş Rent a Car ile araç kiralama deneyimim harikaydı. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Nisan 2024
furkan yıldız

furkan yıldız

1 haftalık araç kiralamak için gittiğim işletmede çok güzel ve sıcakkanlı bir şekilde karşılandım ekipleri çok güler yüzlü ilgi ve alaka gösteriyorlar çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

2023:10:25 11:02:55
Sevim Türkmen

Sevim Türkmen

Yakın zamanda araç kiraladım gerçekten çok temiz ve güvenebileceğiniz bir yer ilgileri ve alakalı için ateş renta car ailesine çok teşekkür ederim.

2023:10:17 18:50:31
İsmail Can Yegül

İsmail Can Yegül

Geçen hafta kendilerinden araç kiraladım arabalar çok iyi çok temiz ve ilgili bir rent a car hiç tereddüt etmeden güvenebilirsiniz 🙏

2023:10:17 18:48:14
Arda Gencer

Arda Gencer

Sevgili ateşrentacar sahibi ve çalışanlarını cok teşekkür ederim araçlarınız temiz ve bakımlı herşey gayet cok güzeldi teşekkür ederim 🙏

2023:10:12 12:58:44
yusuf samet korkmaz

yusuf samet korkmaz

🔥KALİTENİN TEK ADRESİ ATEŞ RENT A CAR 🔥Arabanızı alıp, kafanız rahat bir şekilde tatilinizi yapın derim. Kendi açınızdan sorun yaşamadığınız müddetçe Ateş Rent a Car tarafından hiçbir sorun yaşamazsınız, size en iyi arabasını verir, ilgilenir ve üstün hizmeti var. Bazı rent a car'cılar gibi kibirli, çıkarcı, veya kaba asla değiller, Ilk defa burdan araba kiraladım ve içim rahattı bugün teslim ettim inşallah tekrar kiralayacak olursam yine burdan kiralayacagim . Araba kiralama konusunda Antalya'daki tek adresimi bulduguma seviniyorum. Ateş Rent a Car ekibine çok teşekkür ederim. Allah sizleri korusun işlerinizde başarılar dilerim. Seviyeli ve kibar ilgilerinizden dolayı Nazmi ve ilhan beye ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

2022:03:18 07:53:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı