Auto King

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Antalya Auto King

Auto King, Antalya şehrinde hizmet veren bir otomobil kiralama şirketidir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firma, geniş araç filosu ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Tarihçe

Auto King, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını benimsemiştir. Müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen firma, sektördeki tecrübesiyle güvenilir bir tercih olmaktadır.

Fiyat Politikası

Auto King, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık kiralama seçenekleri ile her bütçeye uygun araçlar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
  • Ekonomik fiyatlar
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
Auto King'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı, geniş araç seçenekleri ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olmamız, bizi diğerlerinden farklı kılmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Auto King Yorumlar - 1

user147366

Antalya Auto King Oto Tamir gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Aracımıza yaptıkları tamirler sonrasında hiçbir sorun yaşamadık ve işlerini gerçekten titizlikle yapıyorlar. Çalışanlar da son derece ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Nisan 2024
Türkan Kurnaz

Türkan Kurnaz

Mini onarım için ziyaret ettiğim Autoking’ten memnuniyetle ayrıldım. Meltem Hanım gerek telefonda gerekse gittiğim zaman güler yüzle, saygı ve nezaketle işin gereğini anlatıp durum hakkında bilgi verdi. Aracımı teslim almaya gittiğim bugün de aynı nezaketle karşılandım. Ayrıca güzel ve temiz işçilikleri için teşekkür ederim.

2024:01:24 19:16:59
Mehmet Akkaya

Mehmet Akkaya

Aracıma hasar ve seramik yaptırdım servis çalışanları Esra hanım, Meltem hanım, Alpaslan bey ve Sevda hanıma çok tesekkur ederim çok memnun kaldım bundan sonra devamlı buraya geleceğim

2024:01:25 13:47:12
Tayfun BİLGİLİ

Tayfun BİLGİLİ

Mini onarım için gittiğinizde ufak işlemlerin bile yapılmaması için 40 takla atabilecekleri ve üstüne başka işlemler için fiyat alabileceğiniz işletme. Açık açık kaskodan hakkın var ama uğraşmayız demedikleri kaldı. Kaskoda bir daha autoking varsa o kaskoyu kesinlikle yaptırmayacağım. Yorumlarda yazılanların eksiği var, fazlası yok..

2023:12:04 14:46:56
Mercan Recep

Mercan Recep

Beklentinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. aracımın teslimat ve alış aşamasından geçen sürede her aşamada bilgi verildi , ve aracım sorunsuz şekilde tertemiz teslim edildi. Ayrıca son zamanlarda eşine zor rastladığımız güler yüz ve samimiyeti burda fazlası ile bulabilirsiniz.Bu süreçte güler yüz ve ilgilerinden dolayı özellikle Meltem ve Esra hanıma teşekkür ediyorum.

2023:12:22 08:12:33
Sinem Sadikoglu

Sinem Sadikoglu

Hatayda şubat depreminde hasar gören aracımı aralık ayında onarım için getirdim. Esra hanım çok ilgilendi ve yardımcı olmak için elinden gelen herşeyi yaptı. Aracım serviste çok hızlı onarıldı. Çok memnun kaldım.

2024:01:10 11:48:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı