Klas Rent A Car

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Antalya Klas Rent A Car

Antalya Klas Rent A Car, Antalya şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir firmadır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firma, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Antalya Klas Rent A Car, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firma, kısa sürede sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Geniş araç filosu
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Araç teslimat ve iade kolaylığı
Antalya Klas Rent A Car, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir araç kiralama firmasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Klas Rent A Car Yorumlar - 1

user147205

Antalya Klas Rent A Car'dan araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araç temiz ve bakımlıydı, personel ilgili ve yardımseverdi. Kiralama işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Nisan 2024
ebru erdem

ebru erdem

İşim nedeniyle bölgenizde yaptığım bir araştırma sırasında sizlere ulaştım. İtiraf etmeliyim ki, ilk görüşmede verdiğiniz güven ve doğru iletişiminiz kararımda çok etkili oldu. Araç temininden teslimine kadar gösterdiğiniz iş disiplini ve alaka için çok teşekkür ediyorum, çok memnun kaldım.

2019:01:31 13:24:27
önder özdamar

önder özdamar

Kesinlikle hakkını verdikleri araçları ile gayet kaliteli hizmet veriyorlar .Ne zaman Antalya da tatil yapacak olsam bundan sonraki tek adresim olacak diyebilirim .Kendilerine ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum .

2020:09:28 09:21:09
hakkıcan Duran

hakkıcan Duran

ilk içeriye girdiğimizde diğer renk a car lar gibidir diye düşünmüştüm ancak beni o kadar mahcup ettiler ki Güleryüz’leri verdikleri güven ve samimi sohbetleriyle . Ve çok güzel uygun fiyatlarla kiralanan araçlar. ilk geleceğiniz ilk uğrayacağınız yer olmalı kesinlikle. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum ...

2019:02:14 16:22:56
Osman ARIKAN

Osman ARIKAN

Antalya seyahatlerimizde yıllardan beri araç ihtiyacimızı karsilayan Klas Rent a Car yetkilileri ve çalışanlarinın samimiyetleri ilgileri ve güvenirlikleri ile ayrica araclarinın konfor ve temizliği ile üst düzeyde hizmet sağlamaktadırlar.. Başta Bilal Bey olmak üzere dıger tüm arkadaşlara teşekkür ederiz..

2019:10:14 04:09:41
Osman Oyran

Osman Oyran

Yıllardır araç kiraliyorum Antalya'da ama bu kadar samimi ve güleryüzlü insanlarla tanışmadım. Ayrıca kiraladigim araç içi ve dışı tertemiz 👍👍👍Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir şirket 👍Top Autoverleiher, absolut empfehlenswert 👍 Netter und zuverlässiger Service und gepflegte Autos 👍

2018:10:13 13:23:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 08:00–21:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı