Lemon tree

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Antalya Lemon Tree

Antalya Lemon Tree, Antalya şehrinde bulunan bir otel ve restorandır. 2005 yılında kurulan işletme, misafirlerine konforlu konaklama imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda lezzetli yemekleriyle de dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Antalya Lemon Tree, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Sahip olduğu deneyim ve uzman kadrosuyla Antalya'nın en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otel ve restoran hizmetlerinde rekabetçi fiyatlar sunulmaktadır.
  • Sezonlara göre değişen kampanyalar ve indirimler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumuyla kolay ulaşım imkanı sunar.
  • Modern ve konforlu odalarıyla misafirlerine rahat bir konaklama deneyimi yaşatır.
  • Restoranında yöresel lezzetler ve uluslararası mutfak seçenekleri sunar.
Antalya Lemon Tree, konforlu konaklama ve lezzetli yemekleriyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunar. Şehir merkezine yakın konumu ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Lemon tree Yorumlar - 1

user146895

Antalya Lemon tree Kafe harika bir deneyimdi. Çok güzel bir atmosferi var ve lezzetli yemekleri ile beni çok memnun etti. Özellikle limonlu tatlıları favorim oldu. Personel de çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

14 Nisan 2024
Hayriye Kızılkaya

Hayriye Kızılkaya

Çok doğal ve tatlı bir mekan, hizmet de güzeldi. Fiyatları Kaleiçi'nde olan bir kafeye göre oldukça normal. En sevdiğim yanlarından biri de kafenin sadece turistler için değil yerli halk için de uygun olmasıydı. Sevdiğim ve tekrar gitmek istediğim bir mekan oldu, herkese de öneririm 👌🏻

2023:09:20 13:54:09
ismail Balalar

ismail Balalar

Mekan sahibi arkadas canlısı sohbeti gayet iyi ona puanımız tam fakat kahvaltı tabagı biraz peynir zeytin salatalık dogranmamıs elma 🍏 ve soyulmamıs 🍌 icin 250tl fiyat anlamsız ozensiz ayrıca flat white kahvenin ne oldugunu internette arastırmalarını tavsiye ederm verdikleri makineden cıkma kahve ucuz ve kalitesiz oda 70 tl idi ama bence o fiyat etmez aslında fiyatlar kahve gercekten kahve olsa kahvaltıda biraz daha kaliteli olsa cesit olsa yumurta menemen vs normal ama bu kadar ucuz yollu oldugu icin pahalıArka tarafta bahce güzel atmosferi hosAma mekan sahibinin arkadas canlısı sohbeti icin 2 yıldızMalesef dost acı söyler 🤷🏻‍♂️

2023:12:07 12:19:26
Tuğba Taş

Tuğba Taş

Şaşırtıcı bir mekan ve işletme sahibi :)Sebastian keki ve limonatasını deneyin derim 😉

2023:09:19 12:09:08
Yagmur Mert

Yagmur Mert

Çook güzel müziklerin dinlendiği, çok tatlı bir hanımefendinin şirin mekanı. Sakin zamanlarda sokaktaki masalardan birinde bu müzikler eşliğinde damla sakızlı türk kahvesi içmenizi öneririm.

2022:05:08 12:15:37
Ozan Karaca

Ozan Karaca

Oldukça şirin bir kafe. Yanılmıyorsam tek bir beyefendi çalışıyor, tüm siparişleri yoğunluğa rağmen hızlı yetiştirmeye çalışıyor. Atmosfer olarak Antalya'daki en chill mekanlardan biri.

2023:05:22 15:27:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı