Tapas Cafe Bistro Antalya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Antalya Tapas Cafe Bistro Antalya

Antalya Tapas Cafe Bistro, Antalya şehrinde lezzetli İspanyol tapasları ve benzersiz kokteylleriyle misafirlerine hizmet veren bir mekan olarak öne çıkıyor. İşletme, şehrin merkezinde bulunmakta olup, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.

Tarihçe

Antalya Tapas Cafe Bistro, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir. İşletme, şehrin gastronomi alanında öne çıkan mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Tapas tabakları: 20 TL - 50 TL arasında değişmektedir.
  • Kokteyller: 25 TL - 40 TL arasında değişmektedir.
  • Ana yemekler: 40 TL - 80 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • İspanyol tapasları ve kokteylleri
  • Şehir merkezinde konum
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Şık ve modern dekorasyon
Antalya Tapas Cafe Bistro, lezzetli yemekleri, benzersiz atmosferi ve canlı müzik etkinlikleriyle şehrin en popüler mekanlarından biridir. Hem yerli hem de yabancı misafirler için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Tapas Cafe Bistro Antalya Yorumlar - 1

user146566

Antalya Tapas Cafe Bistro, harika bir atmosfere sahip ve lezzetli yemekleriyle beni çok memnun etti. Özellikle tapas çeşitleri çok lezzetliydi. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

14 Nisan 2024
Hasan Eryigit

Hasan Eryigit

Atmosfer güzel sakin,pizza lezzetliydi,servis iyidi.Sanatcı Tuğçe hanımın sesi ve sahnesi harika.Şef garson Tuna işinin ehli,keşke bütün personel böyle olsa kasada konuştuğum Muhasebeci olduğunu öğrendiğim hanımefendi QR kodunu okuyunca paralı üyelik sayfalarının geldiğini söylediğimde,herkes yapabiliyor siz niye yapamıyorsunuz dedi işletmenin amacı müşteri kaybetmekse bu hanımefendiyi kasada oturtup müşteri ile iletişime geçmesini sağlaması yeterli.

2023:12:26 07:57:27
Gülce Elif

Gülce Elif

Buranın tek iyi özelliği manzarası diyebilirim. Çalışanları o kadar gönülsüz ki birini çağırmak bile çok zor. Makarna siparişimi verdim tam 50dk gelmedi. Ben de kalkıp gitmek istedim, garson önüme geçip gidemezsiniz diyor para ödememi istiyor. Yemediğim içmediğim şeylerin parasını verecek değilim. Gönül almak, ikna etmek yok. Pişmanlık oldu bir daha gitmem!

2023:11:02 16:11:11
Mesut Ergün

Mesut Ergün

Personeller gayet ilgili ve hızlı kahveleri lezzetli ve hicbir konuda kirmiyorlar kahvemizi istedigimiz dogrultuda yapıp gönderdiler artık dışarı da şömine yapmışlar dışarda da sıcak sıcak oturabiliyoruz tapas eski günlerine dönüyor galibaaaa

2024:01:06 18:43:18
Emre ERGÜN

Emre ERGÜN

Konum ve ambiyans olarak gayet iyi bir mekan. Fiyatlar abartılı değil. En beğenmediğim nokta ise servis hızı oldu. Bira tabağının gelmesi yaklaşık 40 dk sürdü. Çalışan arkadaşların ilgisi güzeldi.

2023:09:27 04:55:04
Arda Erdal

Arda Erdal

Öncelikle servis personeli arkadaşlar ellerinden geleni yapmış olsa da maalesef o eski Tapası özlüyorum.Oturduğumuz koltuklar o kadar yıpranmış ki menüdeki ürünlere ödediğimiz parayı tekrar düşündürüyor. Ayrıca yıpranmaları bir noktaya kadar kabul görse de fotoğrafta görüldüğü gibi bizden önceki masanın yediklerini oturdukları koltuklardan görebilirsiniz. Temizlik bakımından durum çok vahim…Şnitzel istedim görsel olarak çok güzel olsa da çıtırı ve eti tek bir bıçak darbesinde tamamen ayrılıp gittiGranola kase için herhangi bir kötü yorumda bulunmam yanlış olur gayet güzeldi.Yan masamızda oturan insanlar prosecco istediler; ne şişe olarak ne de bardak olarak bulamadılar ve misafirlere yok dediler. Tapastan bahsediyoruz hatırlatayım istedim.

2023:03:28 13:06:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:30
  • Salı 09:00–00:30
  • Çarşamba 09:00–00:30
  • Perşembe 09:00–00:30
  • Cuma 09:00–00:30
  • Cumartesi 09:00–00:30
  • Pazar 09:00–00:30

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı