Çay-Tea’s Boutique Café

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Antalya Çay-Tea's Boutique Café

Çay-Tea's Boutique Café, Antalya şehrinde yer alan bir butik kafe ve çay evi olarak hizmet vermektedir. İşletme, misafirlerine özel çay çeşitleri, kahve, tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar sunmaktadır.

Tarihçe

Çay-Tea's Boutique Café, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Çay-Tea's Boutique Café, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Menüdeki çay ve kahve çeşitleri, atıştırmalıklar ve tatlılar her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş çay ve kahve menüsü
  • Lezzetli tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar
  • Şık ve konforlu ortam
  • Canlı müzik etkinlikleri
Çay-Tea's Boutique Café, sıcak ve samimi atmosferiyle Antalya'da keyifli bir mola vermek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan işletmemiz, misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Çay-Tea’s Boutique Café Yorumlar - 1

user146550

Antalya Çay-Tea's Boutique Café Kafe, harika bir atmosfere sahip ve lezzetli çay çeşitleri sunuyor. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Kafe, şehrin kalabalığından uzakta huzurlu bir ortam sunuyor. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

14 Nisan 2024
Özlem Dedeağa

Özlem Dedeağa

Ambiyansını çok beğendik, İngiliz kraliçesi 'yle çay içmeye gelmiş gibiydik. Çaylardan Twinings lady grey çok hoştu. Kesinlikle mükemmel.

2024:01:14 11:13:29
Hüsna Mehmet

Hüsna Mehmet

Çok otantik bir mekan kendinizi ayrı bir dünyada buluyorsunuz. Güler yüzlü kaliteli hizmet var. İftara gittik, sahibi beyefendi bize enfes bir lazanya yaptılar şiir gibiydi.. Pastası kahvesi çayı kısacası herşeyiyle 10 numara mekan.

2022:04:11 21:14:20
erdem karabacak

erdem karabacak

Mekan çok iyi. Sahipleri çok ilgili sıcak ve güler yüzlü. Garsonlar samimi, neşeli ilgililer. Eski sefa rakının yapıldığı yer. Daha sonra şarap ve sirke mahzeni olarak kullanılmış. 17 yıl harabe olarak kalmış. Ve şimdiki sahipleri restore Edip 1.5 yıldır kendi tabirleri ile "sizler için yaptık. Güle güle kullanın" diyerekten kullanıma açmışlar. Kahvaltıya gittik. Lezzetler eh işte. Çeşitlilik ise zayıf. Çay cam demlikte geliyor ve soğuyor. Omlet güzel. Peynirler lezzet içerikli değil. Bal kaymak yeşillik ve yeşil zeytin fena değil. Türk kahveleri gayet güzel. Çay içmeye ve pastalarını yemeye tekrar gideceğim.

2017:11:12 15:49:04
Mesut Dursun

Mesut Dursun

Mekanın methini çok duymuş olup gitme fırsatını ancak yakaladım. Kaleiçi'nde merkezi bir noktada olan yer oldukça otantik ve samimi. Çalışanlar ayrıca çok cana yakın. Beklemediğim bir performans aldım mekandan gitmeyi düşünen düşünmeyen herkese tavsiye ederim. 👍

2018:06:14 21:20:17
Gürol

Gürol

Dışarıdan bakıldığında çok küçük görünüyor, içeri oldukça büyük. Nancy butik otele aitmiş, güzel bir işletme. Demleme çay başarılı, sunumu da oldukça şık ve sevimli. Cheesecake de güzeldi.

2019:06:07 15:36:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı