The Sudd Coffee Kaleiçi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

The Sudd Coffee Kaleiçi Antalya

The Sudd Coffee Kaleiçi, Antalya'nın tarihi Kaleiçi bölgesinde yer alan bir kafe ve kahve dükkanıdır. Misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, serinletici içecekler ve hafif atıştırmalıklar sunmaktadır.

Tarihçe

The Sudd Coffee Kaleiçi, 2015 yılında açılmış olup, o günden beri yerel ve uluslararası misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Antalya'nın tarihi atmosferinde keyifli bir kahve deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri ve içecekler uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Atıştırmalıklar ve tatlılar da makul fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deniz manzaralı teras alanı bulunmaktadır.
  • Taze ve yerel malzemelerle hazırlanan ürünler sunulmaktadır.
  • Konuksever ve dostça bir atmosfer vardır.
The Sudd Coffee Kaleiçi, tarihi atmosferi, lezzetli kahve çeşitleri ve uygun fiyatlarıyla Antalya'da keyifli bir kahve molası için tercih edilebilecek harika bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa The Sudd Coffee Kaleiçi Yorumlar - 1

user146450

Antalya The Sudd Coffee Kaleiçi Kafe, harika bir atmosfere sahip ve lezzetli kahveleriyle beni etkileyen bir mekan. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Kahve çeşitleri oldukça geniş ve her damak zevkine hitap ediyor. Ayrıca kafe, Kaleiçi'nin tarihi atmosferiyle bütünleşmiş bir şekilde dekore edilmiş. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

14 Nisan 2024
ebrar koç

ebrar koç

antalyada içtiğim en güzel kahveydi. mekana girdiğiniz anda kaleiçinin gürültüsünden uzaklaşıp sakin ve tatlı bi ortamla karşılaşıyorsunuz. çalışanlar da bir o kadar ilgili ve kibarlardı. özellikle önerdikleri salted caramel latteye resmen aşık oldum. kesinlikle tavsiye ediyorum:)

2024:01:17 09:01:29
batuhan tezgeldi

batuhan tezgeldi

Oldukça beğendiğim bir kahveci. Kaleiçinde kahvelerini severek içtiğim bir yer. Bu günlerde güzel kahve içeceğimiz yerlerin sayısı ne yazık ki oldukça az. Antalya da bunun kısırlığını çokça yaşıyoruz. Ne yazık ki günümüz ekonomisinde her şey bu kadar pahalıyken bir de bunun üstüne kalitesi epey aşağıda ürünleri bize dayatmalarından müzdaripseniz Sudd tam da mola vermeniz gereken güzel kahveler içebileceğiniz bir yer. Paranızın karşılığını işi bilen baristalardan alabileceğiniz keyifli bir kahveci. Afiyet olsun. 😊

2024:01:16 13:03:41
Çağan Yalman

Çağan Yalman

Bir kaç kez geldiğim bir yer. Son gelişimde milföy pasta aldım ve gayet kötüydü. Milföy çıtırlıktan uzak aynı zamanda kremasının tadı kötüydü. Fakat bunlar asıl sorun değildi. Pastanın kötü olduğunu iki farklı çalışana söylememe rağmen bu konuyla ilgili değillerdi aynı zamanda eğer bir şikayetim varsa bunu yorum olarak yazabileceğimi ve ürünü satan kurum olarak onları ilgilendirmediğini söylediler. Gereksiz bir tartışma havasıyla kahve içip sohbet edeceğim vaktimi çaldılar. Rahatsız edici ve saygıdan uzak davranışları sebebiyle içeceğimi bitirmeden kalkmak zorunda kaldım. Buraya gidecek kişilere kesinlikle gitmelerini tavsiye etmiyorum. Yakınlarında çok daha uygun fiyatlı ve çok daha kaliteli hizmet veren kahveciler rahatlıkla bulabilirsiniz.

2023:12:19 13:16:31
Aysegul Aydın

Aysegul Aydın

06.01.2024 tarihinde 17:00-18:00 civarı Kaleiçi şubesine eşim ve 2 çocuğum mekanınıza girer girmez kasada ki çalışan beyfendi bize bakarak “Burası kebap salonu mu ya” diyerek saygısızlık etti.Müşteri kriterleriniz mi var da biz mi bilmiyoruz? Mekanınızda çocuk görmek istemiyor musunuz? Öyleyse girişe çocuklu aileler giremez yazın bizde ona göre hareket edelim.Arkadaş kendince mırıldandı ama sanki duymamızı ister gibi de bir tavrı vardı .Tabi tatsızlık çıkmasın diye mekandan birşey demeden oturmadan ayrıldık. Lara şubenize defalarca gittik ve orada çalışan kız arkadaşlar çok hoş bir şekilde karşılayıp hatta kızıma süt ikram etmişlerdi.Kaleiçi şubesine bundan sonra adımımı atmam.Çocuklu aileler gideceklerse eğer 2 kere düşünsünler.

2024:01:06 20:19:16
Uğur Çiftçi

Uğur Çiftçi

Öncelikle fiyatları pahalı bulduğumu söylemeliyim. Starbucks'da 24 TL olan double türk kahvesi burada 45 TL. Tat olarak herhangi bir artısını göremedim. Diğer bir husus da çalışanlar biraz daha güler yüzlü olabilirler. Ayrıca iç mekan çok küçük çalışanların kendi aralarında ettikleri muhabbete mecburen tanık oluyoruz.

2022:12:19 13:38:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı