Tolga Kitap Kırtasiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Antalya Tolga Kitap Kırtasiye

Tolga Kitap Kırtasiye, Antalya şehrinde kitap ve kırtasiye ürünleri satan bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Tolga Kitap Kırtasiye, kurulduğu günden bu yana kitapseverlere geniş bir kitap yelpazesi sunmaktadır. Aynı zamanda kırtasiye ürünleri konusunda da zengin bir ürün çeşitliliğine sahiptir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Tolga Kitap Kırtasiye, her yaş grubundan müşteriye hitap etmektedir. Öğrencilerden iş insanlarına kadar geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Geniş kitap ve kırtasiye ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir teslimat seçenekleri
Antalya'da kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarınızı karşılamak için Tolga Kitap Kırtasiye'yi tercih etmelisiniz. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Tolga Kitap Kırtasiye Yorumlar - 1

user146232

Antalya Tolga Kitap Kırtasiye Kitapçı, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori kitapçılarım arasında yer alıyor. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Her türlü kitabı bulabileceğiniz bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Nisan 2024
Hakan Sannav

Hakan Sannav

Antalya'nın en iyi kitabevlerinden birisi. Dil sınıfında okuyan oğlum için aldığım setten tutun, kaleme, kitaba, deftere kadar faydalandığım bir yer. Kibar tutumunuz ve güler yüzünüz için teşekkürler.

2022:10:28 07:08:19
Psikolog Tulay Kok

Psikolog Tulay Kok

Sınavlara hazırlık döneminde her tür kitabı bulabileceğiniz kitap ve kırtasiye dükkanı. Alt katında kitaplar, üst katında defter ve kırtasiye malzemeleri var. Fiyatları uygun. Ürün çeşitliliği bol. Kırtasiye gezmeyi çok seviyorum o ayrı. Aradığım ürünleri bulmak apayrı.

2021:12:02 12:56:15
avmuser

avmuser

İki çocuğumun okul kitaplarını buradan aldım. Yaklaşık bin Tl ödedim. Kitapların arasından aynı dersin iki kitabı çıktı. İade etmek ve yerine sonradan stoklarına yeni giren bir kitapla değiştirmeye gittiğimde; kitaplarını kaşe basarak sattıklarını bizimkinde ise kaşe olmadığını söyleyip değişim yapmak istemedi. Oysa kitapları aldığım gün önümde yaklaşık 10 kişi sıra vardı ve ne benden öncekilere ne de benim aldıklarıma kaşe basmamışlardı. Ben olayı detaylı anlatınca tutum biraz değişti ancak suçlayıcı ve sorgulayıcı bakış ve ifadeler karşısında kitapı alıp çıktım oradan. Bir daha uğramam.

2019:09:30 20:26:34
MEcHUR AdDEM

MEcHUR AdDEM

Kitap degil sanki gram altin aliyoruz

2023:07:11 12:02:23
Birke Moral

Birke Moral

Mağaza olarak güzel ama keşke haritada yanlış işaretlemeselerdi. Birde dükkân dışarıdan görünümü açısından kötü çünkü yanındaki dükkân tabelayı kaplıyor

2017:11:12 10:21:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar 13:00–19:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı