İncir Kitap Kırtasiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Antalya İncir Kitap Kırtasiye

Antalya İncir Kitap Kırtasiye, Antalya şehrinde kitap ve kırtasiye ürünleri satan bir işletmedir. 2005 yılında kurulan işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan Antalya İncir Kitap Kırtasiye, rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
Antalya İncir Kitap Kırtasiye, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken bir işletmedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve rekabetçi fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez İncir Kitap Kırtasiye Yorumlar - 1

user146179

Antalya İncir Kitap Kırtasiye Kitapçı, geniş ürün yelpazesi ve güler yüzlü personeli ile benim favori kitapçılarımdan biri. Her zaman aradığım kitabı bulabiliyorum ve çalışanlar yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor. Mağaza düzeni de oldukça kullanışlı ve temiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Nisan 2024
kigabuma

kigabuma

Bugün yorumlara baktım gittim. Içerde fotokopi çeken bir kadın vardı, onun etrafında iki üç müşteri bekliyordu. Bir kaç müşteri daha vardı bekliyorlardı, birisi kendi bakınıyordu. Benimle ilgilenen falan olmadı. Ben de aradığım şeye bakındım göremedim. Biraz daha bekledim belki ilgilenen birisi olur diye yine kimse bakmadı. Ben de çıktım dükkandan. Bu kadar yorum yapanlar sanki abartmışlar. Küçük sıradan bir kırtasiye dükkanı ve ilgilenen de yok zaten.

2023:12:17 16:17:51
ECRİN ADA YARDIMCI

ECRİN ADA YARDIMCI

Aradığınız bir çok kaynağa ulaşabilirsiniz. Kitaplarda uygunan indirim için teşekkür ederim

2023:12:19 16:45:04
Koç Matematik

Koç Matematik

Çok iyi ve ilgili bir iletişim var. Nazik insanlar. Alışverişimi her zaman ordan yapıyorum. Kendimde ogretmenim

2023:09:09 11:35:57
Gökçen Çıbık

Gökçen Çıbık

Kesinlikle güzel bir kırtasiye birçok konuda yardımcı oluyorlar telefon üzerinden ulaştığım zamanda fazlasıyla yardımcı oluyorlar ve istediğim kitap olmayınca geldiği zaman haber verebiliyorlar bu yönü çok hoşuma gidiyor ve gerçekten güzel ürünleri var severek alışveriş yapıyorum

2023:04:05 20:20:56
Küçük Kardeşler

Küçük Kardeşler

Selamlar, bu yer hakkında oldukça şahane fikirlerim var. Müşterilere karşı saygıyı ve iyi davranışlarını eksik etmeyen çalışanlarını çok seviyorum. İç mekan düzeni olarak yeterince iyi tasarımlara sahipler. Kampanya ve indirimler mükemmel. Bize duyurduları etkinlikler ile daha güzel vakitler geçirmemizi sağlıyorlar. Pazar günleri bile açık olması bizim için çok önemli! Düzenlemeleri ve iletişimleri oldukça basit. Tavsiye ettiğim en iyi kırtasiye burası olabilir. Ne kadar uzak olsada bi göz atın derim. İyi günler.

2023:03:12 13:50:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 10:00–19:30
  • Pazar 11:00–19:30

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı