Birinci Kitabevi (Yıldız Kitabevi Doğugarajı)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 158 Yorum Ekle

Antalya Birinci Kitabevi (Yıldız Kitabevi Doğugarajı)

Antalya Birinci Kitabevi (Yıldız Kitabevi Doğugarajı), Antalya şehrinde kitap severlere hizmet veren köklü bir kitabevi olarak bilinmektedir. 1985 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır kaliteli kitapları müşterileriyle buluşturmaktadır.

Tarihçe

1985 yılında Antalya'da kurulan Birinci Kitabevi, o günden bu yana kitapseverlere geniş bir kitap yelpazesi sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en güncel ve kaliteli kitapları raflarında bulundurmaktadır.

Fiyat Politikası

Birinci Kitabevi, her bütçeye uygun kitap seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri indirim kampanyaları ile müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Deneyimli ve yardımsever personel
Neden Antalya Birinci Kitabevi'ni tercih etmelisiniz? Çünkü burada her türden kitabı bulabilir, uygun fiyatlarla alışveriş yapabilir ve deneyimli personelimizden her konuda destek alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Birinci Kitabevi (Yıldız Kitabevi Doğugarajı) Yorumlar - 1

user146138

Antalya Birinci Kitabevi, geniş bir kitap yelpazesi sunan ve her türlü okuyucuya hitap eden bir kitapçıdır. Mağaza içi düzeni oldukça düzenli ve kitapların kategorilere göre ayrılması kolaylık sağlıyor. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Ayrıca, indirimli kampanyaları ve uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor. Kesinlikle tercih edilesi bir kitapçı.

14 Nisan 2024
Mustafa C

Mustafa C

Kırtasiye ihtiyacınızın tamamını rahatlıkla görebileceğiniz büyük bol çeşit olan bir kitabevi. Sınav çalışma kitaplarından tarihi kitaplara kadar pek çok çeşit kitap bulunmaktadır. Romanlar çocuk kitapları da bulunmaktadır. Fiyatları normale yakın pahalı değil. Fakat biraz kampanya olabilirdi. 3 kitap aldık normal para ödedik.

2024:01:24 18:37:51
ilhan dinç

ilhan dinç

Bence çocukları sevindirmek dünyanın en güzel duygusu olsa gerek birinci kitap evi bunu layığıyla yapıyor zaten helal olsun 👏👏👍

2024:01:23 08:55:05
GONCA TEKİNÖZ

GONCA TEKİNÖZ

Aradığınız herşeyi bulabileceğiniz, bulamasanız da getirtebileceğiniz bir yer.Senelerdir eski kitapları toplamaları,geri dönüşüme katkı sağlamaları da taktire şayan...Eski kitap,defter ne varsa götürüyorsunuz, kilo ile tartıp size ücretini veriyorlar yada o ücret karşılığı alış veriş yapabiliyorsunuz.

2023:09:26 15:32:31
Gül Can

Gül Can

Ciddi park sorunu var..önünde boş yer bulursanız ne ala yoksa dönüş manevrasi yapmak bile çok zor..lgs hazırlık kitapları için gidiyoruz alt kattaki beyefendi çok ilgili ve bilgili oldukca nazik..çok yardımcı oluyor..aynı şeyi kasadakiler için de söylemek isterdim..çok gerginler her gittiğimde ama

2023:12:05 07:36:25
Arslan Derin

Arslan Derin

Yakında bulunan başka bir kırtasiyede yaşadığımız kötü deneyim sonrası buraya geldik, esnaflığı ve kibarlığı ile örnek olabilecek işletmeyle bu vesileyle tanıştık. Hayırlı işler diliyorum.

2023:11:05 15:54:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 09:00–19:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı