Benyay Kitabevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Antalya Benyay Kitabevi

Benyay Kitabevi, Antalya şehrinde kitap severlere hizmet veren bir kitabevi olarak 2005 yılında kurulmuştur. Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Benyay Kitabevi, kurulduğu günden bu yana kitapseverlerin uğrak noktası olmuştur. Yıllar içinde genişleyen ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla geniş ürün seçeneği sunulmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimler düzenli olarak yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yerli ve yabancı yayınevlerine ait geniş kitap koleksiyonu
  • Okuma etkinlikleri ve imza günleri düzenlenmesi
  • Uzman personel tarafından kitap önerileri ve yardımı
Antalya Benyay Kitabevi, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla kitapseverlerin tercih ettiği bir adres olmaya devam ediyor. Kaliteli bir alışveriş deneyimi için sizleri mağazamıza bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Benyay Kitabevi Yorumlar - 1

user146054

Antalya Benyay Kitabevi, geniş bir kitap yelpazesi sunan ve her türlü okuyucuya hitap eden bir kitapçıdır. Mağaza içi düzeni oldukça düzenli ve kitapların kategorilere göre ayrılması kolaylık sağlamaktadır. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverler. Ayrıca düzenledikleri etkinlikler ve imza günleri ile müşterilerine farklı deneyimler sunmaktadırlar. Benyay Kitabevi, Antalya'da kitap alışverişi yapmak isteyen herkes için ideal bir adres.Puan : 5

14 Nisan 2024
Özgür Gülmez

Özgür Gülmez

Organizasyon eksikliği, iletişim eksikliği ne ararsan var. Okulun kitaplarını mecburan burayla anlaştıkları için aldık. Zaten servet ödüyosun hiçbir bankayla anlaşmaları yok. Üstelik taksite %30 faiz koyuyor. Bugün internetten 50 liralık birşeyi bile 6 takside faizsiz bölebiliyorken 2 öğrencinin kitap parasında 6 aylık takside istenen faiz bir asgari ücret kadar neredeyse. Muhatap bulamıyorsun, o ona atıyor o ona.. Zaten konum olarak o kadar dar ve işlek bir sokaktaki araba koymakta mümkün değil. Serkan bey diye birisi var sağolsun onu çok ayrı tutuyorum bu yorumdan. Allahı var ne zaman arasak yardımcı olmaya çalıştı elinden geldiği kadar. Onun dışında 3bin liralık kitapları okullarla anlaşıp 18bin liraya satan bi işletme işte.

2023:09:19 13:12:06
The Bee Keeper

The Bee Keeper

Bir yer düşünün çocuğunuzun okul kitabı sadece burada var ve siz başka bir şehirden buraya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Adres bilgilerinde yazan 2 adet telefon numarası asla açılmıyor!!!!

2023:11:06 11:11:38
Yahya Altay

Yahya Altay

Sattıkları ürünlerin birim fiyatlarını söylemiyorlar, vermiyorlarda. Yaptıkları dolandırıcılık sakın bu yayın evinden bişe almayın. Aldığımız ürünler 8.500 tl tutarındaki kitapların aynısını 3.200 tl başka yayın evinde buldum. Kitaplarının tamamamını iade ettim.

2022:09:19 04:43:57
fatih yiğitbaşı

fatih yiğitbaşı

Güzel kaliteli ve güvenilir bir işletme.

2023:07:28 02:20:38
Mustafa Türk

Mustafa Türk

Ferhat Bey çok ilgili ve sabırlı. İhtiyaç duyduğunuz her yayın için mutlaka bir çözüm üretir.

2022:02:02 19:33:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı