Tenpin Bowling Center

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Antalya Tenpin Bowling Center

Antalya Tenpin Bowling Center, Antalya şehrinde bulunan bir eğlence merkezidir. Misafirlerine bowling keyfini yaşatmayı amaçlayan bu merkez, geniş ve modern tesisleri ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Antalya Tenpin Bowling Center, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehrin en popüler eğlence mekanlarından biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, sürekli olarak tesislerini yenileyerek kalitesini artırmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hafta içi gündüz saatlerinde indirimli fiyatlar sunulmaktadır.
  • Öğrencilere ve gruplara özel indirimler mevcuttur.
  • Fiyatlara bowling topu ve ayakkabı kiralama dahildir.

Önemli Özellikler

  • 12 adet modern bowling pisti
  • Kafe ve dinlenme alanları
  • Profesyonel bowling eğitmenleri
  • Doğum günü partileri ve özel etkinlikler için paketler
Antalya Tenpin Bowling Center, geniş ve modern tesisleri, uygun fiyat politikası ve profesyonel hizmet anlayışı ile şehrin en tercih edilen eğlence mekanlarından biridir. Ailecek veya arkadaşlarınızla keyifli bir bowling deneyimi yaşamak için mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Tenpin Bowling Center Yorumlar - 1

user145845

Antalya Tenpin Bowling Center Bowling Salonu oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Çalışanlar ilgili ve yardımsever, fiyatlar da oldukça makul. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için ideal bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Nisan 2024
Salih Eser

Salih Eser

Bilardo masalarının değerini bilmiyorlar. Tozlu ve yırtık. Ayrıca çok aşırı pahalı. Kesinlikle parasını hak etmiyor. Alt katta havasız ve rutubetli. Kendinizi boğulacak gibi hissediyorsunuz. Müziğin sesi aşırı fazla, dibinizdeki insanı duyamıyorsunuz. Eğlenmeye gittiğim yerden memnun olmadan ve fahiş bir fiyat ödeyerek ayrıldım. Kesinlikle bilardo için gitmeyin. Bowlingin de saatinin çok pahalı ve hak etmediğini duymuştum.

2023:11:11 15:14:49
Asena Doğan

Asena Doğan

Linelar herhalde en son salon ilk açıldığında yağlandı. Top sekiyor resmen. Tuvaletler çok pis kokuyor elimi bile yıkamaya giremedim. Salon 80lerden kalma çok demode. Acil yenilemeye gitmeli.

2024:01:19 13:25:31
Yağız kağan Şahin

Yağız kağan Şahin

Çalışanlar çok kaba.yuzune bile bakma zahmetinde bulunmuyorlar.Hele bir tanesi üstüne yaslandigim langirti tamir ediyorum diye beni üstünde gördüğü halde altımdan çekti.yere düşüyordum.adam bir pardon bile demedi.

2024:01:18 19:12:33
Yusuf BAŞ

Yusuf BAŞ

Doğum günü kutlayacağımız günün sabahında rezervasyon yaptırmak için telefon ettim. Telefonda görüştüğüm beyfendi hafta içi yoğunluk olmadığı için rezervasyona gerek olmadığını söyledi. Akşam mekana gittiğimizde oldukça kaba bir ifadeyle oturacağımız yeri seçemeyeceğimizi, yoğunluktan dolayı ancak gösterdikleri yerde oynayabileceğimizi söylediler. Mekan o kadar da yoğun değildi, sadece birçok bölme çalışmıyordu. Gider gitmez pastayı, servis için gereken tabakları ve çatalları kendilerine teslim ettik. Pasta servis edileceği anda kişi başı 50tl ücret alacaklarını belirttiler. Mekanların doğum günü kutlamaları için kendi tarifeleri olabilir bununla ilgili hiçbir sıkıntım yok ancak servis edilecek ana kadar bunun çoktan müşteriye bildirilmesi gerekir. Bize öncesinde böyle bir bilgi verilmediği için pasta servisi istemediğimizi, çatal, tabak, bıçak gibi gereken tüm servis malzemelerimizi kendimiz getirdiğimiz ve mekandan da içeceklerimizi sipariş ettiğimiz halde neye ücret ödeyeceğimizi sorduk ve pastamızı geri istediğimizi, çoktan başlamış olduğumuz oyunumuz bittikten sonra mekandan ayrılacağımızı belirttik. Uzunca bir süre sonra, başka bir çalışan pastayı kestiklerini ve yöneticilerinin çok istiyorsak dilimlenmiş pastamızı kendimizin gidip mutfaktan alabileceğimizi söylediğini iletti. Resmen gidip mekanın mutfağından pastamızı topladık ve mekandan ayrıldık. Tüm bu rezaletin dışında mekanın havalandırması, içerisinin sıcaklığı, içerideki ses seviyesi, mekanın temizliği, çalışanlarının ve yöneticilerinin üslubu berbat ama fiyatı oldukça uygun!

2023:09:05 21:43:25
Lodey08

Lodey08

Makinelerin çoğu bozuk , bir bowling maçı için 5 kere personel çağırmamız gerekti . Müziğin sesi aşırı fazla , normalde oyun salonlarında insanlar rahat sohbet etsin ve gürültü olmasın diye zaten müziğin sesi fazla olur fakat bu mekanda ses aşırı fazlaydı , sohbet bile edilmiyordu. Fiyatları uygun olmasına rağmen personeller kaba ve ilgisiz . Bilardo oyunumuz bittiği dakika adam selektör yapar gibi ışığı açıp kapadı kaba şekilde el kol işareti yaptı. Zaten bilardo kültürünü bilen biri ışık kapanınca topları toplar götürür böyle saygısız saygısız davranışlara hiç gerek yoktu. Zaten topları verirken yüzümüze bakmadılar. Bir de arka ofiste sigara içildiği için mekanın içi sigara kokuyor.

2023:10:17 06:49:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–01:00
  • Salı 12:00–01:00
  • Çarşamba 12:00–01:00
  • Perşembe 12:00–01:00
  • Cuma 12:00–01:00
  • Cumartesi 12:00–01:00
  • Pazar 12:00–01:00

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı