Bikehouse Antalya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Bikehouse Antalya

Bikehouse Antalya, Antalya şehrinde bulunan bir bisiklet mağazasıdır. Mağaza, bisiklet tutkunlarına geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Bikehouse Antalya, 2005 yılında bisiklet severler için hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Bikehouse Antalya, her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan mağaza, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Bisiklet tamir ve bakım hizmetleri
Bikehouse Antalya, bisiklet tutkunları için vazgeçilmez bir adres olmaya devam ediyor. Kaliteli ürünleri, geniş seçenekleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Bikehouse Antalya Yorumlar - 1

user145777

Antalya Bikehouse, bisiklet tutkunları için harika bir mağaza! Çok geniş bir ürün yelpazesi var ve çalışanları da gerçekten bilgili ve yardımsever. Mağazada her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz ürünler bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Nisan 2024
Cagatay Belgen

Cagatay Belgen

Sahibi ve çalışan arkadaş, her ikisi de işlerinin ehli insanlar. Çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

2023:09:20 19:45:13
metin cigeroglu

metin cigeroglu

Samimi güleryüzlü tecrübeli eski sporculardan gökhan çiğdem ve işinin uzmanı mekaniker fatih özbudak..bir uğrayın derim..🚴✌

2023:09:29 19:24:02
Omer YILDIZ

Omer YILDIZ

Gökhan bey her konuda çok ilgili ve yardımcı olmaya çalışıyor. Antalya da bisiklet sorunlarının çözüm adresi

2022:05:16 15:47:44
Hüseyin Subaşı

Hüseyin Subaşı

İşletme sahibi Gökhan Bey de pro mekaniker Resul Bey de gayet ilgili ve yardımsever. Kendilerinden şu ana kadar iki bisiklet aldım ve çoğu aksesuar alışverişlerimi de kendilerinden yapmaktayım. İstediğiniz bir ürün ellerinde olmasa bile getirtmek/bulmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Fiyatta da oldukça yardımcılar. Antalya'da bu işin ehli fazla olmadığı için ve merkezi bir konumda olduğundan dükkan genelde kalabalık. Bir süre bekleyebiliyorsunuz fakat sıra size geldiğinde ilgi alaka gayet düzgün.

2018:09:20 18:29:47
Mustafa Emre Can

Mustafa Emre Can

Bisikletin lastiği patlamıştı… 150 lira ya iç lastiği değiştirdim yağlaması için 20 lira daha aldı… neyse ki bisikletim yapıldı ancak parayı aldıktan sonra vites zincirinde vidaların gevşek olduğunu gördüm ve işletme yetkilisine tekrar dönüp vidaların gevşek olduğunu bi tekrar bakabilirmisin die ricada bulundum…ve kendisi kontrol etmiş…demek istediğim şu parayı alıncaya kadar iş yapıyorlar paradan sonrası ilgilenmiyorlar… hiç memnun kalmadım… kesinlikle tavsiye etmiyorum… pişman olursunuz….

2023:04:20 10:53:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı