Octopus Kitap Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Antalya Octopus Kitap Cafe

Octopus Kitap Cafe, Antalya şehrinde kitap ve kahve tutkunlarını buluşturan bir mekandır. 2015 yılında açılan işletme, kitap okumayı sevenler için huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Octopus Kitap Cafe, kitap ve kahve tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. İşletme, açıldığı günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Kitap fiyatları piyasa standartlarına göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir kitap koleksiyonuna sahip olması
  • Rahat ve sakin bir ortam sunması
  • Ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunması
  • Haftalık etkinlikler düzenlemesi
Octopus Kitap Cafe, kitap okumayı sevenler için ideal bir buluşma noktasıdır. Hem keyifli bir okuma deneyimi yaşayabilir hem de lezzetli kahveler eşliğinde dinlenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Octopus Kitap Cafe Yorumlar - 1

user145739

Antalya Octopus Kitap Cafe Kitapçı, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Kitap seçenekleri oldukça geniş ve her türlü okuyucuya hitap ediyor. Ayrıca kahve ve atıştırmalık seçenekleri de oldukça lezzetli. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

13 Nisan 2024
seyda dogan

seyda dogan

Önceki yıllarda da gidiyorduk fakat sanki bir şeyler eksilmiş gibi.. Kitap Cafe hizmeti sunuyorlar sanırım bu hizmetten dolayı ortamın daha sessiz olması gerekiyor fakat işletme sahibi ya da çalışanlar çok yüksek sesle konuşuyorlar. Saatlik İnternet olayı tamamen fiyasko önceden böyle olmadığını hatırlıyorum ya da böyle ise bile düzeltilmeli her saat başı İnternet için kalkıp şifre istemelisiniz bu da her saat bir şey sipariş etmeliyim hissi uyandırıyor. ( işletme cevabını duyar gibiyim ; biz hayrat değiliz:) elbette sipariş vereceksiniz diyecektir fakat insanlar zaten saatlerce orada oturup bir su içi kalkmazlar.. Bu hizmette bir sürü Cafe var fakat böyle bir uygulaması yok. Hep gözler üzerinizdeymiş gibi.. Eski ruhu yok.Yine işletmecinin cevabı sert olacaktır okuduğum kadarıyla ama maalesef işletmecilik adına bir şeyler eksik..FÜTURSUZCA YAZILMIŞ CEVABINIZA MİNİ BİR CEVAP; Diğer yorumlardan da gördüğüm kadarı ile negatif hiç bir eleştiriye gelmeyip tabiri caizse hakarete varan boyutta cevaplar yazıyorsunuz. Varsayımlar değil tamamen gördüğüm şeylere istinaden yazdım yorumu fakat iyi bir işletme olmadığınızı hakarete varan yorumlarınızdan bir kez daha anlamış oldum.. İlginç bir işletmecilik örneğisiniz. Aynen devam :)

2023:12:12 19:50:01
Cansu Acı

Cansu Acı

Hem kütüphane, hem ders çalışabileceğiniz ya da bilgisayardan çalıştığınız bir işiniz varsa rahat rahat mesai yapabileceğiniz, hem de arkadaşlarınızla gelip sohbet edebileceğiniz alanları bulunan çok tatlı bir mekan. Sürekli orda olan kedileri de aşırı tatlı insan sevmeden edemiyor. Kahveleri gayet güzel, dönem dönem kahve + pasta kampanyaları oluyor mutlaka denemelisiniz tatlıları da çok lezzetli

2023:07:13 10:01:14
s. ö.

s. ö.

Lise yıllarımdan beri zaman zaman vakit geçirdiğim kitapçı ve kafe. Ta ilk açıldığı zamandan bildiğim bir işletme. Hafta içi daha sakin oluyor. Kedilere yaklaşımlarını çok takdir ediyorum ama keşke masalara atlamalarına bir çare bulunabilse.Mutfaklarını hiç denemedim sanırım. Kahveleri güzel. Yıllar önce kekler de çok lezzetliydi.Kitaplar çeşitli; sıfır ve ikinci el farklı kategoride ve dilde kitaplar bulunuyor. Mevcut olmayan bir kitabı da isteğiniz üzerine getirebiliyorlar.Burası bir belediye hizmeti veya halk kütüphanesi değil. Kar etmek zorunda olan bir işletme. (Bu arada işletme sahibi beni tanımaz, ben de kendisini tanımam, organik bir bağımız bulunmamakta.) İnsanların para kazanma gayesinde olduğu bir işletmeyi suçlamadan önce empati yapmak gerekir. Ki birçok işletmeyle kıyaslandığında fiyat bandı ortalamanın altında.Bir çay alıp saatlerce oturulduğu durumları da düşününce çay fiyatı da gayet doğal. Aksi takdirde çay fiyatı daha aşağıda tutulup sürümden kazanılması mümkün olabilirdi.Bu arada ben kitabımı, bilgisayarımı alıp gayet rahat çalışıyorum burada. Kimse de oradan kalk buraya otur, matarını sakla, kahven bitmiş birini daha alacaksın, pastadan bir dilim daha al, bir şey daha iç ille de iç demedi. Hatta oturduğum yerde hiçbir çalışanla göz göze bile gelmedim. Bunlar sabit doğru değil elbette, kişisel gözlem. Benim gözlemlerim bu şekilde pozitif yönde oldu.En yakın zamanda tekrar uğramayı düşünüyorum.

2023:09:27 22:43:56
Damla Kurşun

Damla Kurşun

Ders çalışmak için harika bi yer. Soğuk filtre kahvelerini beğeniyorum. Arkada bi gizli bahçeleri var, genelde sessiz oluyor. Tuvaletleri temiz.

2023:12:31 17:18:38
Aynur Polat

Aynur Polat

Kitapseverlere göre çokk güzel bir Mekan.3 katlı Mekan ücretsiz kitap okuyorsunuz.Satılık Kitaplar.Cafe bölümü self servis içecek ve pasta çeşitleri.Arka tarafta bahçe bölümü de var.Sınava hazırlanan.ders çalışan öğrenciler Rağbet gören bir mekan.Umut beye teşekkür ediyorum Antalya ya böyle güzel bir Mekan kazandırdığı için.Böyle nadide yerlerin kıymetini bilenlerin çoğalması dileğiyle yolunuz açık olsun.👍🐞🍀

2023:04:01 13:22:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–21:00
  • Salı 10:00–21:00
  • Çarşamba 10:00–21:00
  • Perşembe 10:00–21:00
  • Cuma 10:00–21:00
  • Cumartesi 10:00–21:00
  • Pazar 10:00–21:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı