JJ Pub Antalya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya JJ Pub Antalya

Antalya JJ Pub Antalya, şehrin merkezinde eğlenceli ve keyifli bir atmosfer sunan bir pubdır. Misafirlerine lezzetli yemekler, serin içecekler ve canlı müzik performanslarıyla unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefler.

Tarihçe

Antalya JJ Pub Antalya, 2010 yılında açılmış olup, o günden beri kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Yemekler: 20 TL - 50 TL arasında değişen fiyatlarla sunulmaktadır.
  • İçecekler: 10 TL - 30 TL arasında değişen fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • Geniş içecek ve yemek menüsü
  • Keyifli ve samimi atmosfer
Antalya JJ Pub Antalya, eğlenceli bir gece geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Canlı müzik performansları ve lezzetli yemekleriyle unutulmaz bir deneyim sunar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa JJ Pub Antalya Yorumlar - 1

user145432

Antalya JJ Pub, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Canlı müzik performansları ve lezzetli içecekleri ile keyifli bir gece geçirmek için ideal bir yer. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

13 Nisan 2024
M. Turhan LADİKLİ

M. Turhan LADİKLİ

Biz koray avcı konseri için gitmiştik. Güzel karşılandık. Servis ve çalışanlar iyiydi ama koray avcı 00.00 dan sonra sahneye çıktı. Biraz yorulduk ama memmun kaldık.

2019:07:18 17:48:16
Bilnur Teke

Bilnur Teke

Semicenk konseri için gitmiş olduğum mekan 20.00 da başlayan kapıdaki kuyruk içeri 21.30 gibi alındı. Bilet vb hiç birşey sorulmadı boşa bilet aldık gibi bir şey oldu. kendi talebiyle yada mekanın üst katındaki vip masaları doldurmak için midir bilemiyorum onca insan 3 saat bekletildi. Sahneye 11 de çıktı. Yuhalamalar gelince sanatçıyı çıkarma kararı aldılar. Sanatçı bey de yorgun mudur genel tavrımı böyledir bilemem ama baya sahnesi sönüktü kısacası boşa para verdik ve boşa o kadar saat bekledik. Bir daha mı asla..

2023:05:21 10:18:47
Volkan Plays

Volkan Plays

Dün Akşam (20.05.23) ilk defa Jolly Joker'e iş arkadaşlarım ile birlikte gittik. Bunun sebebi Semicenk Konseri. Saat 22:00 de başlaması gereken Konser yaklaşık yarım saat geç başladı ama o kadarı da olsun. Gerçekten çok keyifli bir Konserdi. Semicenk sadece kendi Hit parçalarını değil, Ajda Pekkan, Funda Arar, Halil Sezai gibi bir çok ünlü Sanatçıların parçalarını da söyledi. Mekan'nın Konser alanı gayet geniş ve Klimalar bile çok iyi durumda çalışıyorlardı. Bar Bölümü de yeterli şekilde büyüktü ve çalışanları da güler yüzlü insanlar. Temiz Hava isteyenler için Salonun Teras bölümü de uygun. Orada Masa Sandalye belki onca İnsanlar için yetersiz kalabilir ama yine yeterli. Gördüğüm kadarıyla da Terasta ayrı bir bar var. Alt katta Kapıda duran Güvenlik Ekibi muhteşem Güler yüzlü insanlardan oluşmakta. Filmlerdeki gibi Artist kaba tipler değil. Normalde bu tür Mekanlardan hep uzak durmuşumdur ama Jolly Joker Antalya beni gerçekten şaşırttı. Bir Semicenk konseri daha gerçekleşeceği zaman mutlaka tekrar oraya gideceğiz.

2023:05:21 07:43:44
aylin a

aylin a

Kesinlikle sahne yüksek olmalı, herkes öne yığılıyor görünmüyor sanatçı ayrıca alan çok dar ve havasızlık hatsafada o da yetmiyor gibi buhar veriliyor nemden geberiyoruz yakın ve uygun fiyat da olmasa çekilmez bi de küçük su ne ya 0.5 lt su koyun menüye susuzluktan ölüyoruz

2018:08:18 00:09:57
Mehmet Mutlu

Mehmet Mutlu

Konser açılış saati 10 yazıyordu. Sahne önü icin rezervasyon yaparken saat 10.30da mutlaka gelin dediler. Konser 12.15'te başladı. MFÖ'nün bu kadar geç çıkıp bizi bekletmesi yetmemiş gibi, şarkıları da söylemediler. Hepsini bize söylettiler. Çok güzeldi.

2019:02:17 05:20:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı