FOX’S PUB

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Antalya FOX'S PUB

FOX'S PUB, Antalya şehrinde eğlenceli bir atmosfer sunan bir pub ve bar olarak hizmet vermektedir. İşletme, müşterilerine lezzetli içecekler ve canlı müzik performansları ile unutulmaz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

FOX'S PUB, 2010 yılında Antalya'nın merkezinde açılmıştır. O günden bu yana, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferi ile müşterilerinin favori mekanlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

FOX'S PUB, uygun fiyatlarla kaliteli içecekler sunmaktadır. Menüsünde yer alan birçok seçenek arasından her bütçeye uygun seçenek bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • Geniş içecek menüsü
  • Eğlenceli ve samimi atmosfer
  • Haftanın her günü açık
FOX'S PUB, Antalya'da eğlenceli bir gece geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Canlı müzik performansları ve geniş içecek seçenekleri ile unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa FOX’S PUB Yorumlar - 1

user145413

Antalya FOX'S PUB Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Canlı müzik performansları ve lezzetli içecekleri ile keyifli bir gece geçirmek için ideal bir yer. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

13 Nisan 2024
Mert Can Demirkay

Mert Can Demirkay

civardaki diğer mekanlara kıyasla bizi buraya oturmaya çeken unsur biranın biraz daha ucuz olması ve iç mekanın tasarımının albenisiydi. fakat ne yazık ki oturduktan sonra isteğimiz aynı derecede kalmadı. evet bira daha ucuzdu ancak bana gelen biranın son kullanma tarihinin bitmesine 15 gün civarı bir süre vardı ve bu lezzetine yansımıştı. biralarımızın yanında yemek olarak da birer tane burger ve çıtır tavuk sepeti ortaya söyledik. burgerlerin ekmeği neredeyse bayattı ve ufalanıyordu. malzeme olarak da zayıftı ve köfte sadece köfte baharatınından oluşuyordu. lezzeti bir hayli kötüydü ve asla beklediğimizi, menüde gördüğümüzü karşılamadı. tavukta ise olay çok daha vahimdi. bildiğimiz hazır dondurulmuş market tavukları (nugget ve kanat) önümüze geldi ve kanatların içi soğuktu. genel olarak mekanın iç tasarımı ve çalışanların güleryüzüne ilaveten alkol fiyatları da bir tık uygun olduğundan 3 yıldız verdim. yemekler düzeldiği takdirde potansiyeli yüksek bir pub.

2021:10:03 10:44:50
ekim

ekim

Bira fiyatları diğer mekanlara kıyasla daha ucuz olduğundan, bira içmek için tercih edilebilir bir mekan olsa da yemekler konusunda kendini daha fazla geliştirmeli.Hamburger ve çıtır tavuk söyledik ancak çıtır tavuğun tadı güzel olmadığı gibi kanatların içi de soğuktu. Hamburger ise fena olmasa da evde çok rahat kendinizin yapabiliceği basit bir hamburgerdi ve fiyatını asla haketmiyordu, bu fiyata çok daha güzel bir yerde yemek yiyebilirsiniz. Üstelik mekanın oturma düzeni yemek yemeye uygun değil.Çalışanlar ise güleryüzlü ve ilgiliydi.

2021:10:03 09:58:24
Doğa Aydın

Doğa Aydın

Arkadaşlarımla beraber biranın diğer mekanlara göre daha uygun fiyatlı olması nedeniyle geldiğimiz bir mekandı. Gerçekten çalışanların güleryüzü ve iç mekandan dolayı da içimiz rahat bir şekilde oturduk. Ancak biranın yanında söylediğimiz hamburger ve çıtır tavuk başarısızdı. Hamburger köftesi çok baharatlıydı ve ekmeği hiç taze değildi. Çıtır tavuk ise içi soğuk bir şekilde gelmişti.

2021:10:03 11:19:11
faruk şahin

faruk şahin

Mekan güzel çalışanlar iyi oranın sahibide çok iyi biri ve kendi fıçı biraları var gerçekten kaliteli tavsiye edeceğim bir yer akşam geç saatlere kadar oturabilir siniz sohbet muhabbet ortamı için güzel bir mekan 🤙🙏

2022:09:02 06:38:28
Gürsel Çoban

Gürsel Çoban

3 tane masa var 2 defa biraz kisar misiniz sesi dedik. iki seferde de tamam dediler ama yok malesef. saat 24 de de elinde pos.cihaziyla.geliyor.kapatiyoriz diye. önce sesi kis bir kere

2022:07:23 21:45:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı