Mira Pub’

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Antalya Mira Pub

Antalya şehrinde bulunan Mira Pub, şehrin en popüler eğlence mekanlarından biridir. 2005 yılında açılan işletme, gençlerin ve turistlerin uğrak noktası haline gelmiştir.

Tarihçe

Mira Pub, Antalya'nın merkezinde bulunan ve canlı müzik performanslarıyla ünlü bir mekandır. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferiyle müşterilerin favori mekanlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Menüde geniş bir içki ve yemek seçeneği bulunmaktadır.
  • Fiyatlar, kaliteli hizmet ve ürünler sunulmasına rağmen oldukça makuldür.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • Geniş içki ve yemek menüsü
  • Keyifli ve eğlenceli atmosfer
Mira Pub, kaliteli hizmet anlayışı, geniş içki ve yemek seçenekleri, canlı müzik performansları ve eğlenceli atmosferiyle Antalya'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Mira Pub’ Yorumlar - 1

user145360

Antalya Mira Pub Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok güzel ve içkileri de oldukça lezzetli. Canlı müzik performansları da çok başarılı. Personel ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Nisan 2024
gecekusumagazin YouTube

gecekusumagazin YouTube

Harika bir mekan

2019:04:16 21:51:31
Vlajjko Nn

Vlajjko Nn

Girmek için beyaz macunu göstermeniz gerekiyor: oldukça eşcinsel bir görünüme sahip olun, ancak içeri girince atmosfer rahat ve güzel. Bardaki sunucular dost canlısı. Nüfusun çoğunluğu öğrencilerden oluşuyor ancak kayıp ruhlar da var. Eğer birden fazla kişiyseniz masa almak istiyorsanız önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor, aksi halde barda dolaşıyorsunuz. A b mol: yabancı bir görünüme sahip olduğunuzda giriş ücretinin neredeyse iki katını ödersiniz, Türkiye'de sıklıkla olduğu gibi kendinizi kandırmamalısınız!!! Aksi takdirde insanlar çok dost canlısı ve misafirperverdir. Fiyatlar uygun.

2019:04:20 19:09:12
Sezin Özkılıç

Sezin Özkılıç

2021:05:21 08:49:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı