Nobel 1(kaleiçi) Cafe & Bar & Restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Nobel 1 Cafe & Bar & Restoran Antalya

Nobel 1 Cafe & Bar & Restoran, Antalya'nın tarihi ve turistik bölgesi Kaleiçi'nde bulunan bir işletmedir. Misafirlerine hem kahve ve atıştırmalıklar hem de akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır.

Tarihçe

Nobel 1 Cafe & Bar & Restoran, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Antalya'nın yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermektedir. İşletme, kaliteli ve lezzetli yemekleriyle tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çeşitli fiyat aralıklarında yemek ve içecek seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Harika deniz manzarası
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Özel organizasyonlar için uygun mekan
  • Lezzetli ve çeşitli menü seçenekleri
Nobel 1 Cafe & Bar & Restoran, sıcak atmosferi, lezzetli yemekleri ve harika manzarasıyla Antalya'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerli hem de yabancı misafirler için unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Nobel 1(kaleiçi) Cafe & Bar & Restoran Yorumlar - 1

user145253

Antalya Nobel 1 Kaleiçi Cafe & Bar & Restoran Bar, harika bir atmosfere sahip. Yemekler lezzetli ve fiyatlar makul. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Özellikle akşam saatlerinde canlı müzik performanslarıyla keyifli bir ortam oluşturuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Nisan 2024
Yıldırım kutlu

Yıldırım kutlu

Garsonlardan cay istedik rakı masaları hariç yasak olduğunu söylediler işletmenin müdürüne rica ettik ayni cevabi aldik parasiyla icelim neyse dedik paramızla bile içemedik ve hemen erkenden mekani terkettik halbuki gece 800 tl lik isletmede para harcadik daha da harcayacaktik1 bardak çay için illa ki rakımı içmemiz lazımdı anlayamadik böyle bir uygulamayı hiçbir mekanda görmedik amaçlarını da anlamadık müşteri herzaman haklidir velinimettir

2024:01:20 23:29:07
Nigar Tok

Nigar Tok

Birkaç defa bu restorantta yemek yeme fırsatı buldum. Yemekler çok güzeldi. Mutfak aşçısından kasiyere herkes çok kibardı. Anladığım kadarıyla akşamları canlı müzik oluyor burada. Hiç dinlemedim ama dinleyenler çok beğenmiş. Umarım dinleme fırsatı da bulurum.

2023:10:12 20:16:15
Dilara Okulmuş

Dilara Okulmuş

Eğer gençseniz gitmenizi asla önermem 1 tane bile bilinen şarkı çalınması türkü bar gibiydi türlü sevdiğin halde bilinen bir türkü söylenmedi istek parçaları çalmadılar fakat fiyatlar uygundu kadeg şarap 150 tl

2023:08:10 19:12:20
Şennur Aşıkoğlu

Şennur Aşıkoğlu

Güzel bir mekan, manzara muhteşem, hep gündüz gittim, çünkü gün batımında manzara çok güzel oluyor, saat 16'da canlı müzik başlıyordu, gitarist bir sanatçı var, gayet başarılı, onu dinlerken ruhen de dinleniyorsunuz.Çocuklar ile de gündüz gidilebilir, tavla ve satranç oynanabiliyor.Gece de türkü bar oluyormuş, akşamları hiç gitmedim. Epeydir gitmedim, bu aralar gitme niyetim var, havalar gayet güzel oldu . Güncelleme yaparım.

2019:04:07 09:50:18
Sultan Pehlivan

Sultan Pehlivan

Muzik harikaydi hava soguk olduğu icin baya üşüdüm dişarda cok rahatsız edici bir koku geliyordu malesef Service iyiydi

2023:05:23 05:03:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–00:00
  • Salı 12:00–01:00
  • Çarşamba 12:00–01:00
  • Perşembe 12:00–01:00
  • Cuma 12:00–01:00
  • Cumartesi 12:00–01:00
  • Pazar 12:00–01:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı