Yapı Kredi – Aliçetinkaya Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Yapı Kredi - Aliçetinkaya Şubesi

Yapı Kredi - Aliçetinkaya Şubesi, Antalya şehrinde bulunan bir banka şubesidir. Banka, müşterilerine geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler arasında kredi kartları, bireysel krediler, ticari krediler, yatırım ürünleri ve sigorta hizmetleri bulunmaktadır.

Yapı Kredi - Aliçetinkaya Şubesi, köklü bir geçmişe sahiptir ve müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Bankanın fiyat politikası rekabetçi olup, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler:

  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Köklü geçmiş
  • Rekabetçi fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Yapı Kredi - Aliçetinkaya Şubesi, sunduğu geniş hizmet yelpazesi, köklü geçmişi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir banka şubesidir. Müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunan Yapı Kredi - Aliçetinkaya Şubesi, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Yapı Kredi – Aliçetinkaya Şubesi Yorumlar - 1

user145017

Antalya Yapı Kredi - Aliçetinkaya Şubesi oldukça güler yüzlü ve hızlı hizmet veren bir şube. Çalışanlar her konuda yardımcı oluyor ve soruları sabırla cevaplıyorlar. Şubede her zaman temiz ve düzenli bir ortam bulunuyor. Ancak bazen sıra beklemek uzun sürebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir şube.

13 Nisan 2024
Gamze kır

Gamze kır

Aliçetinkaya subesine Dün akşam para yatırdım ATM para sıkışmış diye yazı vardı ekranda..SMS ile mesaj geldi size haber edeceğiz diye..lakin ertesi gün oldu halen bi cevap yok telefonla arıyorum kimse açmıyor. Ben madur oldum parama ulaşamıyorum!!! İnsanı huzursuz ve tedirgin ediyor bu durum. Paranla rezil olursun buna deniyor sanırım.. öğlen oldu halen cevap yok11.01.20242.ci olumsuz yorumum maalesef;Bugun sabah 9 da para yatırmak istedim malum 2 dır param atm de sıkıştığından ve paramı almak için hem strese girdiğimden hemde zamanından olduğumdan bir daha bu riski almak istemediğimden dolayı bu sefer içeri girip müşteri temsilcisi( genç erkek siyah sacli) den yatiracaktim paramı.Müşteri temsilci : nasıl yardımcı olayım?Ben: paramı yatiracaktim.Ben: kimlik kartımı vereyim mi?MT: istersen verebilirsiniz?Ben: isteksiz istediniz, ilginç..?MT: nekadar yatiracaktiniz?Ben: x tlMT: ATM den para yatırıyorsunuz.Ben: zamanından 2 kez param sıkıştı o yüzden korktum .MT: Nezaman sıkıştı ? ( bana yardım edeceğine ve gereksiz konuşmalar yaptık...)Ben: tarihini tam bilmiyorum ama yaşadım ve bu yüzden geldim sizeMT: ocak başından beri artık biz para yatırıyoruz bankadan.Not: Ayrıca taaaa başından diye bilirdi Ben Para yatiracaktim dediğimde biz de ocak 2024 artık müşterinin parasını aktarıyoruz diye....Niye neden ne zaman diye saçma sapan sorular soracağına...[* ALLAH AŞKINA NE IŞE YARIYONUZ OZAMAN DIYECEKTIM ZOR tuttum kendimi...]Çekirdek vereyim çitlersin ozaman diyecektim az daha...Evet sonra o sinirle atmde parami maalesef kendim yatirdim. insallah param sıkışmaz diye diye strese girdim ve paramı kendim aktardım.Evet bu sefer sıkışmadı param amaSabahtan beri migrenim tuttu..

2024:01:11 10:04:33
Mustafa Mutaflar

Mustafa Mutaflar

İşlem yapabilmeniz için çok vaktiniz olması lazım 5 gişenin 3 ü zaten boş az iş çok sıra. Eğer ki birde araç ile gelmiş iseniz geçmiş olsun. Tam bir fiyasko

2023:12:19 12:19:24
Harun Reşid

Harun Reşid

İğrenç, aşırı yavaş ilerliyor. İşlem yaptırmak istemeyen çalışanlar var, hepsi bitse de gitsek havasında. Ekstra işlem yapmak istediğim zaman bi bu eksikti diye bir tepkiyle karşılaştım. Boş

2023:10:05 08:32:39
Secda Gökbulut

Secda Gökbulut

Çok az personel çalışıyor, bu yüzden de gişelerde uzun süre bekliyoruz. Çalışanlarda üslup ve nezaket konusundan uzaklar. Denetim ile işleyişin hızlandırılması ve sorunların giderilmesi gerekiyor. Sağlıklı günler

2023:09:05 09:13:00
Hüsniye Geyik

Hüsniye Geyik

Ben böyle yavaş ilerleyen bir banka görmedim. İçeride en az 25 kişi var ve çalışan sadece iki vezne var. İşlemler uzun sürdükçe bekleme süremiz artıyor. 2 kişi ilgilenecekse eğer bankaya 5 vezne koymanızın bir anlamı yok. 5 Ekim 10:50 ve 09:54 den beri buradayız daha sıranın bize gelmesine de baya var.

2022:10:05 07:51:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Salı 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Çarşamba 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Perşembe 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Cuma 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı