The Rock Bar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Antalya The Rock Bar

The Rock Bar, Antalya şehrinde eşsiz bir eğlence ve müzik deneyimi sunan bir mekandır. 1995 yılında açılan bu mekan, yıllardır yerli ve yabancı müzisyenlerin performanslarına ev sahipliği yapmaktadır.

Tarihçe

The Rock Bar, Antalya'nın en eski ve en köklü eğlence mekanlarından biridir. 1995 yılında açılan mekan, o günden bu yana müzikseverlerin buluşma noktası olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 50 TL
  • İçecek fiyatları: 10 TL - 50 TL arasında değişmektedir

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • Geniş içki ve kokteyl menüsü
  • Eğlenceli atmosfer
The Rock Bar, müzikseverler için Antalya'da mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir mekandır. Canlı performanslar, geniş içki seçenekleri ve eğlenceli atmosferi ile unutulmaz bir gece yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa The Rock Bar Yorumlar - 1

user144869

Antalya The Rock Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Canlı müzik performanslarıyla geceyi renklendiriyor. İçecek çeşitliliği de oldukça geniş. Personel ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle gidilmesi gereken bir mekan.

13 Nisan 2024
Cansu Acı

Cansu Acı

Yıllardır pub'a mı gitsek dendiğinde seçeneklerimde her zaman ilk sıralarda olan bir yer. Loş,rahat ve aynı zamanda şık bir ortamı var. Fiyatlar Antalyada ki bir çok pubtan çok daha fazla uygun. Dönem dönem kampanyalar da yapıyorlar ve son zamanlarda güzel kokteylleriyle de anılmaya başlanan bi mekan. Tavsiye ederim

2023:07:05 18:55:47
Serkan Öztorun

Serkan Öztorun

Artıları:Hizmet ve içerideki misafirlerin, çalışanların kalitesi çok iyi. Özellikle fiyatlandırmalar gayet uygun. Diğer mekanların aksine bu özelliği ile öğrenci dostu olduğunu söyleyebiliriz. Eşinizle, dostunuzla rahatlıkla gelebilirsiniz. İçerideki insanlar sürekli aynı mekana gelen güvenilir kişilerden oluşuyor. Misafir kalitesi dediğim gibi on numara. Kendinizi rock metal dinleyen zamanında sağlam headbang yapmış insanların arasında buluyorsunuz. Gotik kültürünü yansıtıyorlar. Televizyonlarda anime savaş sahnelerinin kesitleri beni benden aldı.Eksileri:İçerideki atmosfer ve müzik sesi kalitesi beklediğimden kötü çıktı. Daha canlı bir ortam bekliyordum. Canlı müzik etkinlikleri çoğaltılırsa misafirlerin eğlenmesi açısından daha iyi olur. Bide hoparlörden mi yoksa düşük ses kalitesinden mi bilmiyorum ama çalınan müzikleri shazam bile bulamıyor. Bazı şarkılar hiç anlaşılmadı bile. Arkada sadece gitar sesi duyuyoruz. Onun harici her şey mükemmel.

2023:08:21 20:38:37
efe özkaya

efe özkaya

2 haftadır mutfaktan çıkan ürünler harika. bunları yapan elemana zam verilmesi lazım.

2024:01:18 21:30:40
Onur Alkoçoğlu

Onur Alkoçoğlu

Personel başarılı, ortam hoş. Beni rahatsız eden ses sisteminin sorunlu olması nedeniyle parçaların anlaşılamaz hale gelmesi. Farklı bir marka ve model hopörlor sistemi şart.

2023:11:05 10:25:23
Okan A.

Okan A.

Buraya bayılıyorum. Arkadaşımla bar taburesine oturup sohbet etmek iyi geliyor. Bar kültürünü tattığım yerlerden birisi. Ve müzik çok havalı ♥️

2023:11:26 19:07:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–04:00
  • Salı 11:00–04:00
  • Çarşamba 11:00–04:00
  • Perşembe 11:00–04:00
  • Cuma 11:00–04:00
  • Cumartesi 11:00–04:00
  • Pazar 11:00–04:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı