TMB Yeni Antalya Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Antalya TMB Yeni Antalya Şubesi

Antalya TMB Yeni Antalya Şubesi, Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir banka şubesidir. Müşterilerine geniş bir yelpazede bankacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya TMB Yeni Antalya Şubesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Antalya TMB Yeni Antalya Şubesi, rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Müşterilerine uygun faiz oranları ve komisyon politikaları ile hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli bir ekip tarafından hizmet sunulmaktadır.
  • Geniş ATM ağı ile müşterilere kolaylık sağlanmaktadır.
  • Dijital bankacılık hizmetleri ile müşterilerin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunulmaktadır.
Antalya TMB Yeni Antalya Şubesi, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir banka şubesidir. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez TMB Yeni Antalya Şubesi Yorumlar - 1

user144828

Antalya TMB Yeni Antalya Şubesi Banka, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda oldukça başarılı bir banka. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Şubede işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor ve müşteriye her konuda destek oluyorlar. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir banka, kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 4

13 Nisan 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı