Pastalovi butik patisserie

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Antalya Pastalovi Butik Patisserie

Antalya şehrinde bulunan Pastalovi butik patisserie, lezzetli ve özel tasarım pastalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. İşletme, 2010 yılında açılmış olup, pastacılık sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir.

Fiyat politikası, kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan ürünlerin uygun fiyatlarla sunulması üzerine kuruludur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Pastalovi, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Özel tasarım pasta seçenekleri
  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan ürünler
  • Profesyonel ve deneyimli pasta şefleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Pastalovi butik patisserie, lezzetli ve göz alıcı pastalarıyla özel günlerinizi unutulmaz kılmak için tercih edilmelidir. Kaliteli hizmet anlayışı ve özel tasarımlarıyla müşterilerine farklı bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Konyaaltı Pastalovi butik patisserie Yorumlar - 1

user144770

Antalya Pastalovi butik patisserie Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Çeşit çeşit lezzetli pastalar ve tatlılar bulunuyor. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Fırının temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

13 Nisan 2024
Gülsüm Beyrek Güven

Gülsüm Beyrek Güven

Oğlumun doğum günü pastası için sipariş vermiştik; pasta oldukça lezzetliydi ve tazeydi. Gösterdiğimiz modele çok benzer bir şekilde hazırlanmıştı ayrıca işletmenin iletişimi oldukça iyiydi söz verilen saatte siparişimiz hazırdı. Ellerinize sağlık, teşekkür ediyorum.

2023:12:04 17:05:19
Cansu Karaman

Cansu Karaman

Tesadüf üzeri bulduğum görsel atmamdan pastayı elime alana kadarki konuşma sürecinde sabırla cevap verdiğiniz ve görseldekiyle birebir gelen pastam için de çok teşekkür ederim ☺️ Görsel olarak ve tad olarak çok beğenildi.. Bundan sonraki pasta siparişlerimin tek adresi olduğunuz için ayrıca çok teşekkür ederim ☺️

2024:01:20 17:58:52
Fatma Özcan

Fatma Özcan

İlk siparişimizle harikalar yarattınız 2. Siparişimizde birebir aynı ürünü çıkarttınız. Hersey için teşekkür ederiz pastanız harikayı elinize ve emeğinize sağlık☺️

2023:11:08 08:13:14
Özlem ERGİN ÖZCAN

Özlem ERGİN ÖZCAN

Bir arkadaşım tavsiyesiyle kendileriyle tanıştık kızımın 6 yaş doğum günü pastamızı yaptırmak istedik bu kadar mükemmel bir sonuç alacağımızı tahmin etmemiştim.Resim baskılı sıradan bir pasta bu kadar güzel olamazdı ☺️Lezzeti malzeme bolluğu tadı kıvamı mükemmeldi ellerinize emeğinize sağlık bol kazançlar diliyorum bundan sonra adresimiz belli oldu 🙏💐

2023:12:02 19:27:29
ezgi türkeç

ezgi türkeç

Nişan pastamı harika yaptılar elimdeki foto gösterdim aynısı tıpa tıp oldu . Tadı içi meyvesi kreması keki çok hafif çok sadeydi .Ellerinize sağlık kısa bir süre içinde harika bir pasta yaptınız herkes çok memnun kaldı çok teşekkür ederim 🌸

2023:10:12 11:03:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar 08:30–19:00

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı