Vanilya Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Antalya Vanilya Pastanesi

Antalya Vanilya Pastanesi, şehrin en seçkin ve lezzetli pastanelerinden biridir. 1995 yılında açılan pastane, kaliteli ve lezzetli ürünleriyle müşterilerine unutulmaz tatlar sunmaktadır.

Tarihçe

Vanilya Pastanesi, Antalya'nın en eski pastanelerinden biridir. 1995 yılında açılan pastane, o günden bu yana lezzetli pastaları ve tatlılarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Vanilya Pastanesi, kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır.
  • Fiyatlar, ürünün çeşidine ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Antalya Vanilya Pastanesi, lezzetli ürünleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerini her zaman memnun etmeyi hedefleyen pastane, unutulmaz tatlar sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Vanilya Pastanesi Yorumlar - 1

user144218

Antalya Vanilya Pastanesi Fırın'da harika lezzetler bulabilirsiniz. Özellikle tatlı çeşitleri çok lezzetli ve taze. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fırının temizliği de dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Nisan 2024
aslıhan yap

aslıhan yap

Vanilya Pastanesi yine şaşırtmadı. Bu sene oğlum için yaptıkları pasta çok lezzetli ve şahaneydi. Ama beni en çok Şeyma hanım şaşırttı.bizi ve Geçen sene sipariş ettiğimiz pastanın baskısına kadar hatırlaması şoku :) her zaman çok ilgili ,kibar ve yardımcılar. Şeyma Hanıma Gözünüz kapalı siparişinizi verin, gerisini düşünmeyin.

2023:12:24 08:15:26
Derya Bülbül

Derya Bülbül

Kızımın 4 yaş pastası için verdiğim siparişi çok iyi bir iletişimle, hızlı ve tamda istediğimiz gibi yapmaları harikaydı. Pasta için çok teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık. Çok ama çok lezzetliydi.lezzeti konusunda kesinlikle tavsiye ederimTüm ailemiz çok beğendi kimsenin tabağından geri dönmedi . Başka bir özel günümüzde görüşmek üzere.

2023:10:28 14:05:42
Alper Ç.

Alper Ç.

Sipariş detaylarını teyit ederek verdiğim, pastadan memnuniyetsizlik duyduğum için yazıyorum. Siparişimde özellikle vurguladığım üzere şeker hamuru istememe rağmen, pastanın bu talebime uygun olmadığını gördüm.Ayrıca, yaşadığım bu olumsuz deneyimdeki işletme personelinin agresif ve ters tavırları da beni derinden etkiledi. Müşteri ilişkileri konusunda bu tür bir tutumun, işletmenizin itibarına zarar verebileceğini düşünüyorum.Bu durumu, gelecekteki müşteri memnuniyetini artırmak adına göz önünde bulundurmanız ve gerekli önlemleri almanız açısından iletiyorum.Vanilya Pastanesini kaliteli olduğunu düşündüğümüz için tercih ettik. Ama hiçde öyle değilmiş.

2024:01:06 18:45:45
Deniz Ertoğrul

Deniz Ertoğrul

Oğlum için pasta yaptırdım işçiliği o kadarmı güzel olur muhteşem di şok oldum uçak temalı bir pasta istedim ve oğlumun fotosuna benzetmeleri için bir bebek şeker hamurundan en iyi olacabileni yapmışlar Emeklerinize sağlık yapan eller dert görmesin paranızda sonuna kadar helal olsun. Vazgeçmeyeceğim tek adres bundan sonra şiddetle tavsiye ediyorum herkese yeniden teşekkür Vanilya Ailesi 🌸🌸🌸🌸🌸

2023:11:26 13:27:10
Sinem Coşkun

Sinem Coşkun

eskiden beri güzel tatlıları sebebiyle hem gelip tatlı yediğimiz hem de özel günler için pasta aldığımız bir işletme. fakat artık tatlıları hem taze değil hem de çok pahalı. artık parasını hak etmiyor. görseldeki gördüğünüz eklerin tanesi 10 diğer beyaz çikolatalı rulo pasta 60 tl

2023:01:31 11:50:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:00
  • Salı 06:00–23:00
  • Çarşamba 06:00–23:00
  • Perşembe 06:00–23:00
  • Cuma 06:00–23:00
  • Cumartesi 06:00–23:00
  • Pazar 06:00–23:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı