Praline Patisserie & Bakery

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Antalya Praline Patisserie & Bakery

Praline Patisserie & Bakery, Antalya şehrinde lezzetli tatlılar ve eşsiz pastalar sunan bir işletmedir. 2005 yılında açılan bu aile işletmesi, kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı ürünler üretmektedir.

Tarihçe

Praline Patisserie & Bakery, Levent ailesi tarafından kurulmuştur. Aile, Fransız pastacılık geleneğini Türk mutfağıyla harmanlayarak benzersiz tatlar yaratmaktadır. İşletme, açıldığı günden bu yana müşterilerine lezzetli ve özenle hazırlanmış ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Praline Patisserie & Bakery, kaliteli malzemeler kullanmasına rağmen uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Fiyatlar, ürünün karmaşık yapısına ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • El yapımı ve taze ürünler
  • Fransız pastacılık geleneğine sadık kalınması
  • Geniş ürün yelpazesi: pasta, kurabiye, çikolata ve daha fazlası
  • Özel tasarım pasta ve kurabiyeler
Praline Patisserie & Bakery, lezzetli tatlılar arayan herkes için ideal bir seçenektir. Kaliteli malzemeler, el yapımı ürünler ve benzersiz tatlarla müşterilerini memnun etmektedir. İşletmemizi tercih ederek, lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Praline Patisserie & Bakery Yorumlar - 1

user144184

Antalya Praline Patisserie & Bakery Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Çeşit çeşit lezzetli tatlılar ve taze ekmekler bulabilirsiniz. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

13 Nisan 2024
Cerem FERZAN UZUN

Cerem FERZAN UZUN

Şimdiye kadar yediğimiz en başarılı kruvasanlar! Keşke İzmir'de de şubeleri olsa! 😍 Hem tuzlu hem tatlı denedik ve hepsini olağanüstü bulduk! Oldukça doyurucu ve aşırı lezzetli. Mekanın atmosferi de çok huzurlu ve şirin. Harika mekan, benim gibi kruvasan aşığı iseniz kesinlikle denemelisiniz! 👌🏻

2024:01:15 08:18:32
Nautilus Pro

Nautilus Pro

Şu katmanlar kaç aç kapa işlem gördüğünü ve dolayısıyla lezzete ulaşmak için gereken emeği temsil ediyor. Kruvasan sandviçlerini seviyorum. Sosislinin sosu biraz ağır geldi ama kişiye göre değişir, kruvasan +avokado her zaman uyumlu çift...

2023:12:02 11:56:20
Ayşe Solak

Ayşe Solak

Arkadaşımın mezuniyeti için pasta yaptırdım. Süre kısıtlı olduğu halde Yardımcı oldular yalnız sade kek sade krema istememe rağmen kakaolu bir kek ve çikolatalı bi krema ile yapılmış. Dışta kullanılan buttercreamın tadı çok ağırdı yağ mu yedik kremamı belli değil. Ayrıca bu kadar kısa sürede yaptıkları için mi bilmiyorum ama bu konuda işletme tarafından bir uyarı dahi olmadı pasta eve geldiğinde çatlamıştı. Paranızla rezil olmak istiyorsanız mükemmel bi işletme

2023:09:10 19:58:43
Melis SÜNGÜ

Melis SÜNGÜ

Hayal kırıklığı yaşadım biraz. Ürunler kötü değil ama abartilacak bir yanı yok ve verilen o paraya rağmen asla doymuyorsunuz. Servis çabuk ama sonrasında ilgilenen yok, muhtemelen yetişilemiyor. Icerisi ufak, çok gürültülü; dışarısı daha bos oluyor fakat ısıtıcı falan yoktu ya da açmadılar. Genelde park yeri bulabiliyorsunuz önünde bu arada.

2024:01:19 10:54:35
Leyla Koçak

Leyla Koçak

So yummy gerçekten lezzetli kruvasan yiyceksiniz🤩 keyifli bir atmosfer rezervasyona dışarda oturacaksanız gerek yok serpme kahvaltı için bahçe oturma alanı için rezervasyon istiyorlar. kahvaltıları 4 kişiden başlıyormuş serpmeymiş biz direk porsiyon almayı tercih ettik çok daha mantıklı oldu fiyat performansı gayet iyi. Favori lezzettim waffel kruvasan olan ☺️ fıstıklıyı pek beğenmedim :) Kasada sarışın bayan çok tatlı çok yardımcı oldu ve çok profesyonel yaklaşım sergiledi🙌

2022:12:20 11:23:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–18:30
  • Salı 09:30–18:30
  • Çarşamba 09:30–18:30
  • Perşembe 09:30–18:30
  • Cuma 09:30–18:30
  • Cumartesi 09:30–18:30
  • Pazar 09:30–18:30

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı