Vakıfbank ATM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 56 Yorum Ekle

Antalya Vakıfbank ATM

Vakıfbank, Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından biridir ve Antalya şehrinde de birçok şubesi ve ATM'si bulunmaktadır. Antalya Vakıfbank ATM, müşterilerine bankacılık işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Vakıfbank, 1954 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk özelleştirme adımlarından biri olarak kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana müşteri odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Vakıfbank, bugün Türkiye'nin en büyük bankalarından biridir.

Fiyat Politikası

Vakıfbank, müşterilerine rekabetçi faiz oranları ve düşük işlem ücretleri sunarak finansal hizmetlerini her kesime ulaştırmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenli işlem imkanı
  • Geniş şube ve ATM ağı
  • Uzman ve deneyimli personel
Antalya Vakıfbank ATM'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilir ve köklü bir banka olan Vakıfbank, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Ayrıca geniş şube ve ATM ağı sayesinde her zaman yanınızda olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Vakıfbank ATM Yorumlar - 1

user143896

Vakıfbank Antalya şubesinde bulunan ATM oldukça hızlı ve sorunsuz bir şekilde işlem yapmamı sağladı. ATM'nin temiz ve düzenli olması da ayrıca memnuniyet vericiydi. Herhangi bir sorun yaşamadan işlemlerimi hallettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Nisan 2024
fatih aydın uysal

fatih aydın uysal

Bekleyişlerin,hüzünlerin,heyecanların ve vedaların adresi burasi kimi zaman ağlar kimi zaman güldürür bizleri hep gülmek temennisiyle...

2017:12:22 23:48:11
Kaan METEOĞLU

Kaan METEOĞLU

Sezonda biraz kalabalık ama genellikle Antalya için yeterli. Biraz vaktiniz varsa mutlaka üst kattaki piyazcı Hüseyin’in yerinde yemek yiyin.

2017:12:12 11:26:50
HÜSEYİN ALİ YILMAZ

HÜSEYİN ALİ YILMAZ

Taşınacak olması trafiği iyi yönde yolcuları nasıl etliler bekleyip görmek gerek

2017:02:19 18:46:24
FATİH ALTINKAYA

FATİH ALTINKAYA

Tam adına yakışır geniş ferah ve düzenli bir terminal

2017:10:12 20:21:36
Burak Çetiner

Burak Çetiner

Antalya Otogar Rent A Car olarak internette arama yaptım ve Türkcar Rent A Car ı budum. bu firmanın yorumlarını okudum ve kiralayanlar memnun kalmışlar, Antalya Otogar içerisine getirdiler bize direk orada aracı teslim ettiler. Kiralama süresi en az gün ve en az 28 yaş ve üzeri kiralama yapıyorlar. Araçları temiz ve prensipli insanlar Antalya nın yerlisi sahibi , sizlere de tavsiye ederim. Fiat Linea Dizel 3 gün 250 TL ye kiralamıştık 2017 Ekim Ayı içinde.

2017:11:20 09:17:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı