Antalya Kültür Sanat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Antalya Kültür Sanat

Antalya Kültür Sanat, Antalya şehrinde kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan işletme, şehrin kültürel ve sanatsal hayatına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Antalya Kültür Sanat, kurulduğu günden bu yana birçok etkinlik, sergi ve konser düzenlemiştir. Şehrin sanatseverlerine geniş bir yelpazede kültürel etkinlikler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Antalya Kültür Sanat, her kesimden insanın katılımına olanak sağlamak amacıyla uygun fiyat politikaları uygulamaktadır. Böylece herkesin kültür ve sanat etkinliklerine erişebilmesi hedeflenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş etkinlik yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
Antalya Kültür Sanat, şehrin kültürel ve sanatsal hayatına katkıda bulunan önemli bir kuruluştur. Geniş etkinlik yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile herkesin katılımına olanak sağlamaktadır. Şehrin merkezi konumunda olması da katılımı kolaylaştırmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Kültür Sanat Yorumlar - 1

user143704

Antalya Kültür Sanat Galerisi, şehrin kültürel ve sanatsal hayatına önemli katkılar sağlayan bir mekandır. Sergiledikleri eserlerle ziyaretçilere farklı sanat akımlarını tanıma fırsatı sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri etkinliklerle sanatseverleri bir araya getirerek kültürel etkileşimi arttırmaktadırlar. Ancak mekanın daha geniş bir koleksiyona sahip olması ve daha sık yenilenen sergilere ev sahipliği yapması gerektiğini düşünüyorum.

12 Nisan 2024
Seda KARAASLAN “Seda Hoca”

Seda KARAASLAN “Seda Hoca”

Çok beğendim. Merkezin ilk katı küçük bir kafeden ve hediyelik eşya hatıra alabileceğiniz mini bir dükkandan oluşuyor. Personel çok ilgili, güleryüzlü ve yardımcıydı. Giriş 30 tl. Öğrenci öğretmen 20 tl. Perşembe günü 11 de açılıyormuş. En üst katı teras kat fakat kapalıydı. Önce 4. Kata çıkıp sırayla 4, 3, ve 2. katlardaki salonlardaki sergileri gezebiliyorsunuz. Fotoğraflarını atacağım sergileri Aralık sonuna kadar gezebilirsiniz. Afişlerde öyle yazıyordu. Girişteki kafenin lattesini ve kahvelerini Rus turistler övmüş. Denedim lattesi güzeldi gerçekten. 20 tl ve oldukça büyük bir kupada geldi. Dar zamanım olmasına rağmen gezmesi kolaydı. Tavsiye ederim.

2022:12:02 11:09:12
MPO PoLaT

MPO PoLaT

04.12.2022Tam 40 TL / Öğrenci 20 TLMutlaka görülmesi gereken bir yer. Dönemsel değişen sergi ve etkinlikler yapılıyor .Ev sahibi inceliğinde karşulama için Ze.... hanıma teşekkürler . Gezi sonrası Cafeye uğrayıp kitap ve dergileri incelerken kahvecilerde bulamayacağınız filtre kahvenin tadına Er.... beyin hoş sohbeti lezzet katmakta.Antalyamıza değer katan bir teşebbüş.💯💯💯💯💯👍👍👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐🤗🤗🤗🤗🤗

2022:12:05 10:17:01
Şevval Kınay

Şevval Kınay

Sergiler ve atölyeler oluyor sosyal medyadan ve sitelerinden takip edebilirsiniz. Kapalı yolda ulaşımı kolay. Alt kattaki kafenin fiyatları da uygun görünüyor. Hediyelik eşya kısmı da

2023:05:20 19:52:37
E S

E S

Covid-19 nedeniyle şu aralar pek etkinlik yapılamıyor olsa da Antalya'nın sanat için atan kalbi burasıdır diyebilirim. Sinema, resim sergisi, müzik dinletisi, sohbet, konferans gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. En çok burada yapılan film festivallerine gitmeyi seviyorum. Umarım her şey normale döner ve tekrar buluşuruz.

2020:07:29 11:30:41
Trend Şehir

Trend Şehir

Antalya’nın sanat merkezi. Dünyaca ünlü eserleri Antalya’da görebileceğimiz tek yer.

2020:01:30 18:04:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 11:00–19:00
  • Çarşamba 11:00–19:00
  • Perşembe 11:00–21:00
  • Cuma 11:00–19:00
  • Cumartesi 11:00–19:00
  • Pazar 11:00–19:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı