Torku Ziyafet Kolej

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Ankara Torku Ziyafet Kolej

Torku Ziyafet Kolej, Ankara şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunarak onların akademik başarılarını desteklemeyi hedeflemektedir.

Tarihçe

Torku Ziyafet Kolej, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, öğrencilerin bireysel gelişimlerine önem veren bir eğitim anlayışı benimsemiştir.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, burs imkanları da sağlayarak her öğrencinin eğitimden faydalanmasını amaçlamaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Torku Ziyafet Kolej, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet vermektedir. Ayrıca, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak isteyen veliler de okulu tercih etmektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Torku Ziyafet Kolej'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı, uygun fiyat politikası ve öğrenci odaklı hizmetleri ile öne çıkan okul, öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerine katkı sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Torku Ziyafet Kolej Yorumlar - 1

user143333

Ankara Torku Ziyafet Kolej'de yemekler gerçekten lezzetli ve çeşitli. Özellikle öğrenci yemekhanesi standartlarının üzerinde bir hizmet sunuluyor. Yemekler taze ve hijyenik bir ortamda sunuluyor. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Genel olarak memnun kaldım.

12 Nisan 2024
DURMUŞ KALE

DURMUŞ KALE

Kesinlikle aileniz ile tercih edebileceğiniz güvenilir lezzetli bir mekân... Hem lezzetli hemde temizlik açısından gayet güvenilir... Yemekten sonra çay ikramı da çok iyi fikir olmuş...

2023:11:23 10:03:31
Kam Davulu

Kam Davulu

Et iskender yedim ama etten et tadı alamadım. O meşhur Ankara Et Dönerinin yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca etler çok kalın ve ılık geldi. Servis geç getirildi.

2023:03:16 10:07:46
Erdem Savran

Erdem Savran

Çorba sıcak ve lezzetli idi, iskenderi çok güzel bir sosla servis ediyorlar..içeride ücretsiz çay serviside var.

2023:12:03 08:54:05
Hasan

Hasan

Evet arkadaşlar şu anda Torku ziyafet kolej mevkisindeyim benim devamlı Ankara'ya geldiğimde yemek yediğim mekan burası yerli ve helal besi ve çok hijyenik olması nedeniyle tercihim hep bu işletmeden yana olmuştur herkese tavsiye ederim. Belki yanlış anlayan olabilir Benim burayla hiçbir bağlantım ve bağım bulunmamaktadır bunu da özellikle belirtmek isterim bütün personel davranışları ve Güler yüzlülüğü ile bir de kaliteli ürünleriyle beni buraya çeken en büyük etmen olmuştur.

2023:12:25 16:00:18
Ferda Tuncer

Ferda Tuncer

Yemekler lezzetli, kullanılan yağın ve etin kalitesi güzel gerçekten çünkü normalde dışarıda yediğim yemeklerin yağı midemi rahatsız ederdi. Porsiyonlar da az değil gayet ideal. Çalışanlar da güler yüzlü. Tavsiye ederim.

2023:11:22 11:50:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–23:00
  • Salı 11:00–23:00
  • Çarşamba 11:00–23:00
  • Perşembe 11:00–23:00
  • Cuma 11:00–23:00
  • Cumartesi 11:00–23:00
  • Pazar 11:00–21:30

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı