Meşhur Ankara Dönercisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Meşhur Ankara Dönercisi

Meşhur Ankara Dönercisi, Ankara şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir döner restoranıdır. İşletme, lezzetli ve kaliteli döner çeşitleri ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Meşhur Ankara Dönercisi, 1990 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde geleneksel döner tariflerini koruyarak ve yenilikçi lezzetler ekleyerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Fiyat Politikası

Meşhur Ankara Dönercisi, uygun fiyatlarla kaliteli döner sunmaktadır. Menüsünde çeşitli döner seçenekleri bulunmakta olup, her bütçeye uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze döner çeşitleri
  • Kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler
  • Hijyenik ve konforlu bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Meşhur Ankara Dönercisi, lezzetli dönerleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Ankara'da döner yemek isteyen herkesi bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altındağ Ankara Meşhur Ankara Dönercisi Yorumlar - 1

user143219

Ankara Meşhur Ankara Dönercisi'nin döneri gerçekten harika! Etler çok lezzetli ve sulu, yanında gelen mezeler de çok güzel. Servis hızlı ve personel çok ilgili. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Nisan 2024
Zubeyir

Zubeyir

Caddenin bir sokak arkasındaki sakin bir sokakta bulunuyor. Sulu yemekler ve et döner yiyebilirsiniz. Et dönerin servis porsiyonu 100gr 150₺. Biz 1.5 porsiyon ve ayran içtik 250₺ ödedik. Dana etinden yapılmış ve tadı da cok güzel tavsiye ederim.

2023:12:28 20:23:14
Yunus Emre

Yunus Emre

Yağı kararında, pidesi sıcak, eti lezzetli gerçek bir Ankara döneri sunuluyor burada. Yeri biraz sapa kalsa da yemek çok iyiydi. Servis döner 100+ gr ve ayran için 140₺ hesap ödedim. Çalışanlar çok ilgili, güler yüzlü. Teşekkürler.

2023:10:06 11:45:50
özge gül

özge gül

Ulus’ta bulunan salaş bir mekan denk gelirseniz sakın önünden geçip gitmeyin ve bir şans verin derim. Son zamanlarda yedigim en lezzetli döner. Porsiyon tercih ettim tırnak pide üstünde ve yanında pilav - salata ile geldi. Doyurucu ve lezzetliydi.şiddetle tavsiye ederimfotograf cekmek son anda aklima geldi yemegin sonunda cektim 😄

2023:06:19 15:45:16
Hakan Göksel

Hakan Göksel

Öncelikle herkese merhabaBu yeri araştırarak gittim et döner konusunda çok iyi olduğunu öğrendim ve denemek için bu mekana gittim. Normalde İskender yiyecektim fakat İskender yapmadıklarını söylediler. 1 ay önceki başka bir yorum yapan arkadaş İskender yemiş. Bu biraz hevesimi kırdı açıkçası. Mekan kalenin alt taraflarında bulunuyor, sokak arasında ufak bir mekan. Esnaf lokantası diyebiliriz. İster dışarıda ister içeride yemek yiyebilirsiniz.Yemek konusuna geçecek olursam servis döner söyledim. Döneri ve pidesi güzeldi. Servisin yanında gelen salata da isotlu soğan vardı, maalesef onu yiyemedim tadı kokusu farklı geldi. 1 adet dürüm söyledik biraz yavan gibiydi. Onun haricinde pek bir sıkıntı yok.1 servis 2 dürüm 3 kolaya 450 civarında bir ücret ödedik.Umarım yorumumu beğenmişsinizdir ve sizlere yardımcı olabilmişimdir.Sağlıcakla kalın

2023:10:18 18:23:37
Mustafa Adil Küçükağa

Mustafa Adil Küçükağa

Yağlı enfes bir Ankara döneri, ev usulü yumuşacık az kuru fasulye ve az pilav, minik şişe Pepsi ile 60 lira. Bölge eski hareketli günlerini arıyor. Umarım 37 yıllık bu mekan bölgenin ekonomik düşüşüne kurban gitmez.

2022:06:18 15:41:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–18:00
  • Salı 07:30–18:00
  • Çarşamba 07:30–18:00
  • Perşembe 07:30–18:00
  • Cuma 07:30–18:00
  • Cumartesi 07:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı