Petlock Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Petlock Veteriner Kliniği Ankara

Petlock Veteriner Kliniği, Ankara şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktayız.

Tarihçe

Petlock Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 100 TL
  • Aşılar: 50 TL - 100 TL arasında değişmektedir.
  • Ameliyatlar ve cerrahi müdahaleler: Fiyatlar hizmetin türüne göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Petlock Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığına ve mutluluğuna değer veren bir klinik olarak, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla tercih edilmelidir. Evcil hayvanınızın en iyi bakımı ve tedavisi için bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Petlock Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user142981

Ankara Petlock Veteriner Kliniği'nde veteriner hizmetinden çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Nisan 2024
Taha Kaya

Taha Kaya

Bağlıca da İşini layıkı ile yapan temiz, güvenilir, alanında uzman kişilerin olduğu ilgi ve alakaları, güler yüzü ile kalpleri kazanan çok güzel bir işletme. Gönül rahatlığı ile sevimli dostlarımızı emanet edebileceğimiz bir yer. Tüm dostlara tavsiyedir

2022:02:18 15:22:46
Beyza KÖSECE

Beyza KÖSECE

Kliniğin temizliği ve hijyenik olması dikkatimizi çekmişti. Veteriner hanımında işinde çok profesyonel olması hemen çözüme kavuşturdu. Miniğimizle çok güzel ilgilenildi ve sağlığına kısa sürede kavuştu. Herkese tavsiye ederim. Minik dostunuzu emanet edebilirsiniz.

2021:09:13 09:26:11
gökmen silay

gökmen silay

Seçim beyin tavsiyesi üzerine petlock klinigi ile tanışma imkanımız oldu. Sıcak kanlı profosyonel ekibi tanıdıkça güven kendinden oluşuyor zaten. Kesinlikle tavsiye ederim... Teşekkürler petlock

2022:02:18 15:08:58
Gamze Berberler

Gamze Berberler

Petlock veteriner kliniği hekimlerinden Emre hocam ve Merve hocam gerçek birer hayvansever. Evdeki iki patili dostumu gönül rahatlığıyla kendilerine emanet ediyorum. Önceden veterinere zorla götürdüğüm kedilerim fazla ilgiden midir bilinmez dönüşte bir türlü boxlarına girmek istemiyorlar 😊Tüm bu ilginin yanında asıl gönlümü fetheden sitemizin önünde bulunan sahipsiz ve bakıma muhtaç bir köpeğe uzattıkları yardım eli oldu. Pirelerle başı belada olan patili dostumuz iki haftanın sonunda hocalarımın tedavi planlamasıyla toparladı. Kemikleri sayılan dostumuz hem güçlendi hem de adı gibi pamuk tüyleri oldu. Kendilerine burdan teşekkürü bir borç bilirim.

2021:09:15 09:58:07
Hüseyin Can Berberler

Hüseyin Can Berberler

Patili dostlarımızın sağlığı ve refahı için kuruluşunda sarf edilen emeğe ve ince düşüncelere yakından şahit olma fırsatını bulduğum, açılışını dört gözle ve tüm kalbimle beklediğim kliniğin kıymetli hocalarına yürekten başarılar diliyorum.

2021:09:09 17:08:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı