Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Ankara Batıkent Bilinmeyen Kategori İşletmesi: XYZ

XYZ, Ankara'nın Batıkent semtinde bulunan bir bilinmeyen kategori işletmesidir. XYZ, 2005 yılında kurulmuş olup, şehirde eşsiz bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

XYZ, kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmayı ilke edinmiştir. Sürekli olarak kendini geliştiren ve yeniliklere açık olan XYZ, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

XYZ, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlarımız, müşterilerimizin bütçelerine uygun olacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
  • Geniş ürün yelpazesi
Neden XYZ'i tercih etmelisiniz? XYZ, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmaktadır. Profesyonel kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile XYZ, sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Batıkent Yorumlar - 1

user141435

Ankara Batıkent Metro İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir istasyon. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun çevresinde pek çok alışveriş merkezi ve restoran bulunması da oldukça avantajlı. Metro seferleri de sık ve düzenli olduğu için ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ancak bazen kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

11 Nisan 2024
ihsan akin

ihsan akin

Ankara 'da ideal meskenlerin en çok bulunduğu semt .

2023:08:22 15:06:30
Sevgi İpek

Sevgi İpek

Metrogros market benim her zaman alışveriş yaptığım vazgeçemediğim bir işletme.Özellikle et almak istediğimde güvenle ve kaliteli bir et için sürekli uğradığım bir yerdir.Et kasap bölümündeki ARiF usta ne zaman gitsem her zaman yardımcı olan işini hakkıyla yapan işini severek yapan bir abimiz.Benim gönül rahatlığıyla alış veriş yapmama etki eden bir kişidir.Kaliteli lezzetli memnun kalacağım bir Et almak istediğimde ilk uğrayacağım yer Metrogros market batıkent şubesidir.Teşekkür ederim ARİF USTAYA ve bütün çalışanlara.

2022:06:14 12:11:40
Atilla GÖKÇAKIL

Atilla GÖKÇAKIL

Batıkent, 2010 ve 11de oturduğum bir yer. Yani çok uzun zamandır bölgeyi biliyorum. Sonrasında da sık sık ziyaret ettiğim bir yer oldu. Aslında Ankara'da çok sevdiğimbirkaç semtten biri.Burası da oldukça geniş ve ferah bir biçimde dizayn edildi.Genel olarak her ihtiyaca cevapverebilecek tarzda yapılmış bir yer. Dev AVM'ler gibi değil ama sırf bu yüzdende bana daha samimi geliyor.Bankaların çoğunun burada şubesi var, bu bölgenin hareketli oluşunungerekçelerinden biri de aslında bu durum. İnsanlarınbulunması da ayrıca bir tercih sebebi. Normalde AVM mantığını pek sevmem ama burayla ilgili olumlu düşüncelerim ağır basıyor.Herkese mutlu günler dilerim.

2021:04:01 18:46:40
Selcen Coşkun Yücel

Selcen Coşkun Yücel

Geniş yolları, düzenli ve çoğunlukla sitelerden oluşan yapılaşması ile Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı, 40 yılı aşkın mazisi olan nezih bir semt. Metro ile ulaşımın kolaylaşması Batıkent'i zamanla artan şekilde cazibe merkezi haline getirdi. Bu sayede son dönemde sosyo-ekonomik düzeyi yüksek bir kitle tarafından da tercih edilirliği artmakta. Yeni yerleşim bölgelerinde yüksek gelir sahibi olan kişilere hitap eden konut ve yaşam alanları inşaa ediliyor. Bolca özel eğitim kurumu mevcut. Alışveriş imkanları kısıtlı olmakla birlikte, artık bir AVM, bir devlet, 2 özel hastaneye evsahipliği yapması ile kendine yeten bir kent haline geliyor. İstanbul yolunun paralelinde olması ve çevre yoluna yakınlığı da bir avantaj. Ayrıca yakın zamanda Ümitköy-Çayyolu'na bağlanan yolu ile Batıkent 'uzak' olmaktan çıkmış durumda. Trafiğin yoğun olmadığı saatlerde merkeze 15-20 dakikada ulaşmak mümkün.

2020:01:27 11:56:07
hasan aydın

hasan aydın

Ankara'nın tasarlanarak oluşturulan yerleşim yeri. Orta sınıf insanların yaşadığı yöre giderek daha yaşanılası bir yer oluyor. Yaşanılası derken kalabalıklaşması değil olanakların artması olarak kullandım. Yoksa çevresindeki yeni yapılaşmalar trafiği artırıyor.

2018:05:12 15:22:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı