Görüntülenme - 68 Yorum Ekle

Ankara Hastanesi

Ankara Hastanesi, 1985 yılında kurulmuş olup Ankara şehrinde hizmet veren özel bir hastanedir. Hastanemiz, genel cerrahi, iç hastalıkları, pediatri, kadın doğum, ortopedi, göz hastalıkları ve diğer birçok branşta hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikamız, hastalarımızın sağlık hizmetlerine kolayca erişebilmesini sağlamak üzerine kuruludur. Hastanemiz, kaliteli sağlık hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • 24 saat acil servis hizmeti
Ankara Hastanesi, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunarak, sağlık sorunlarıyla ilgili endişelerini gidermelerine yardımcı olur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastaların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Hastane Yorumlar - 1

user141303

Ankara Hastane Metro İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir istasyon. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun çevresinde hastaneler bulunması da oldukça pratik. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

11 Nisan 2024
Vedat AKTAŞ

Vedat AKTAŞ

Burada adı geçen " Hastane" tabiri, Ümitköy - Sincan Törekent arasında çalışan Ankara nın en uzun yeraltı Metro hattında bulunan Yenimahalle ilçesi sınırlarında Demetevler durağı ile Macunköy durağı arasında kalan durağın ismidir. Bu durak adını hemen yakınında bulunan Onkoloji Hastanesinden alır.

2023:10:22 12:23:25
Mehmet PEKER

Mehmet PEKER

Fiziksel olarak çok eski.Teknik yeterlilik sorunları var.Park sorunu yok. Ulaşım sorunu yok.Çok deneyimli kadrosu var. İnsanlar şehir hastanelerinden kaçıp burada tedavi oluyorlar. Ekip iyi. Özellikle kanser ve benzeri hastalıklar konusunda başka bir yerde vakit kaybetmeden buraya gitmenizi tavsiye ederiz...

2023:08:06 05:13:19
Şafak Ersoy

Şafak Ersoy

Onkoloji hastanesine en yakın metro durağıdır. Karşıyaka, urankent, çamlık mahallesi ring servisleride buradan kalkmaktadır

2018:04:20 17:18:17
Hamza Enes Can

Hamza Enes Can

genel olarak sakin, otobüs duraklarının hemen yanında

2023:02:27 11:32:58
Wejeteryan Akbaba

Wejeteryan Akbaba

Personel saygısız ortam hijyenik değil.

2023:07:25 12:13:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı