Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Ankara Bahçelievler Bilinmeyen İşletme

Ankara'nın Bahçelievler semtinde bulunan bu işletme, genel olarak hizmet veya ürün kategorisine dahil edilmemiş bir işletmedir. Tarihçesi oldukça eski olan bu işletme, yıllardır bölge halkına hizmet vermektedir.

Tarihçe

İşletmenin tarihçesi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır, ancak bölge sakinleri tarafından uzun yıllardır bilinmektedir.

Fiyat Politikası

  • Fiyat politikası hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır, genellikle uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Bölge halkının sıkça tercih ettiği bir işletmedir.
  • Kaliteli hizmet anlayışıyla bilinmektedir.
  • Çeşitli ürün veya hizmet seçenekleri sunmaktadır.
Ankara Bahçelievler'de bulunan bu işletme, uzun yıllardır bölge sakinlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Farklılıkları ve geniş ürün yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Bahçelievler Yorumlar - 1

user141231

Ankara Bahçelievler Metro İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir istasyon. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. İstasyonun çevresinde pek çok alışveriş merkezi ve restoran bulunması da oldukça avantajlı. Metro seferleri sık ve düzenli olduğu için ulaşım konusunda da sorun yaşanmıyor. Ancak bazen kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

11 Nisan 2024
Anıl AKÇAY

Anıl AKÇAY

Gazi Üniversitesi Hastanesi, Başkent Öğretmenevi ve Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Mehmet Akif Kız Öğrenci Yurdu gibi lokasyonlara yürüme mesafesinde bulunan metro istasyonu.

2023:09:22 12:04:00
sebahattin avcı

sebahattin avcı

Ankara nin tarihi mekanlarından semtlerinden sayılır çok güzel bir mahalle

2024:01:22 14:00:56
Fatih Oz

Fatih Oz

Ankara'ya geliyorsanız Emek 8.cadde ye ve Bahçeli'ye uğrayın derim.Toplu taşıma için Bahçeli Metro istasyonuGazi Üniversitesi Hastanesi, Başkent Öğretmenevi ve Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Mehmet Akif Kız Öğrenci Yurdu için de bu istasyonu kullanmanız gerekir.

2019:08:09 09:14:54
S. A.

S. A.

Ankara'nın sabah telaşı olmayan bölgelerinden biri.

2023:11:17 07:18:41
Ata Ulutürk

Ata Ulutürk

Emek 8. Cadde, Emek 4. Cadde ve Gazi Hastanesinde işiniz varsa burayı kullanınız. Bahçelievler 7. Cadde için Milli Kütüphane Metrosu çok daha iyi bir seçenek. Bahçelievler 3. Cadde için ise Beşevler Metrosunu kullanın.

2023:05:09 12:04:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı