Esadaş Ankara Eşya Depolama Ankara Eşya Deposu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara Esadaş Eşya Depolama

Ankara Esadaş Eşya Depolama, Ankara şehrinde bulunan güvenilir ve profesyonel bir eşya depolama hizmeti sunan bir kuruluştur. Müşterilerine eşyalarını güvenle depolama imkanı sağlayan işletme, geniş depolama alanları ve modern güvenlik sistemleri ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ankara Esadaş Eşya Depolama, yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosu ile 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Esnek depolama süreleri ve ödeme seçenekleri sunulmaktadır.
  • Fiyatlar depolama alanı ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • 24 saat güvenlik kameraları ile izlenen depolama alanları
  • Profesyonel ve deneyimli depolama personeli
  • Eşyaların paketlenmesi ve taşınması konusunda destek
Ankara Esadaş Eşya Depolama, müşterilerine güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı bir depolama hizmeti sunmaktadır. Eşyalarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir adres arıyorsanız, Ankara Esadaş Eşya Depolama sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Esadaş Ankara Eşya Depolama Ankara Eşya Deposu Yorumlar - 1

user141028

Ankara Esadaş Ankara Eşya Depolama hizmetinden çok memnun kaldım. Eşyalarımı güvenle teslim ettim ve depolama süreci boyunca herhangi bir sorun yaşamadım. Personelin ilgisi ve profesyonelliği de beni çok etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Nisan 2024
Elif Manav

Elif Manav

Eşadaş firmasından evimin tamamının paketlenmesi, depoya nakliyesi, depoda 1 seneden fazla eşya depolama hizmeti ve devamında farklı bir şehire taşınması işlerine yönelik hizmet aldım. Tüm saydığım hizmetler içerisinde sorun yaşadığım tek bir gün olmadı. Ne zaman arasam ulaşabildiğim, işlerini titizlikle yürüten bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:10:12 12:22:27
Ümit Yıldırım

Ümit Yıldırım

Yaklaşık 6 ay depolama hizmeti aldım,yaklaşımları ve esnaflıkları gayet güzel depolarda oldukça temiz ve güvenilir.

2023:12:08 19:27:42
Yiğit Ukan

Yiğit Ukan

Eşyalarımızın depolamasın konusunda es adaş nakliyat ile anlaştık paketleme taşıma ve depolama konusunda uzman çalışanları ile bizi üzmeden işlemleri sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdiler teşekkür eder iş hayatında başarılar dilerim

2023:01:15 20:54:38
Orçun YİĞİT

Orçun YİĞİT

Eşyalarımı paketlenmesi ve Ankara ulaşımı sonrası depo ihtiyacımı çözmesi ve çok sonrası kontrole gittiğimde kendim yapmış titizliği ve düzeniyle yerleştirilmiş buldum. İlgilerine ve esnaflıklarına teşekkürler..

2023:01:16 10:57:35
Ümit ADAŞ

Ümit ADAŞ

Gayet başarılı

2023:10:01 18:33:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı