NUSPA Tunalı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Ankara NUSPA Tunalı

NUSPA Tunalı, Ankara şehrinde bulunan lüks bir spa merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, müşterilerine yüksek kaliteli spa hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

NUSPA Tunalı, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Profesyonel ve deneyimli personeli ile müşterilerine en iyi spa deneyimini yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Spa hizmetleri için farklı paket seçenekleri sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve konforlu spa alanları
  • Profesyonel ve deneyimli terapistler
  • Doğal ve organik ürünler kullanımı
  • Özel masaj ve bakım seçenekleri
NUSPA Tunalı, müşterilerine stres ve yorgunluktan arınma, rahatlama ve yenilenme imkanı sunmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve lüks ortamı ile tercih edilen bir spa merkezi olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya NUSPA Tunalı Yorumlar - 1

user140636

Ankara NUSPA Tunalı Spa'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Spa alanı temiz ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. Masaj hizmeti de oldukça iyiydi, gerçekten rahatladım. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

10 Nisan 2024
Özgür B

Özgür B

Uzun zamandır abonesi olduğum bir tesisti, ancak son tadilat sonrası maalesef berbat olmuş, giyinme odasını kaldırmış masaj odasına almışlar ve oraya kadar ayakkabı ile giriliyor, dinlenme alanına insanlar dışarıdan geldiği gibi geliyor ve oturacak bekleyecek bir alan yok, son derece özensiz spa mantığından uzak bir ortam geliştirmişler, paket alarak yararlanan bir müşteri olarak sırf terapistlerin resepsiyonun iyi oluşuna ( hatırına ) 2 puan veriyorum. Tesisi tekrar kullanmayacağım muhtemelen. Tekrar paket vs de almam son kullanışım oldu.

2023:12:02 12:22:52
Burak Demir

Burak Demir

Cok guzel ve nezih bir salon butun hocalar guler yüzlü. Ozellikle Gizem Or hocamla calismak mukemmel

2023:11:29 11:45:54
TUTKU GÜNEŞ

TUTKU GÜNEŞ

Tunalıdansa panora nuspa tercih edilmeli kesinlikle. Öncelikle kanalizasyon kokuyor. Masaj esnasında huzur bulamıyorsunuz çünkü spor salonundan çok yüksek müzik sesi geliyor ve sürekli güm güm bir şeyler düşüyor. Masaj olarak da çok beğenmedim panoradan çok daha fazla memnun kaldım. İkinci kez şans vermiştim tekrar gelmem.

2023:04:05 18:11:14
mertcan şengül

mertcan şengül

Çalışanlar ilgili, masaj yapanlar da işin erbabı. Konum açısından park sorunu yaşayacağınızı düşünseniz bile güvenliklere Nuspa’ya geldim diyerek bina altındaki otoparka park edebiliyorsunuz.

2023:06:27 12:01:43
Naz Toprak

Naz Toprak

Gayet güzel bir işletme . Işıklandırma, dizayn , müzikleri çok hoş . Masajdan önce dinlenme alanında otururken bile rahatladım.Yeşil çay,kahve ikram ettiler. Soyunma odasında askıları yok.Hafif bir koku var. Duş başlığını değiştirmeleri gerekiyor. Dolaplar kişitli tek kullanımlık iç çamaşırı,terlik veriyorlar. Havlu mevcut ancak saç havlusu da beklerdim. Korunaklı bir soyunma odası yok.Soyunma odasında siz üstünüzü giyinirken direk kapıyı biri açsa sizi direk görür. Saunası var sadece o da soyunma odası içerisinde ayrı olmasını beklerdim. Masörler ilgili ve işlerini iyi yapıyorlar.Tekrar geleceğim bir yer . Kendimi yenilenmiş hissettim.

2022:06:11 20:31:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:00
  • Salı 10:00–23:00
  • Çarşamba 10:00–23:00
  • Perşembe 10:00–23:00
  • Cuma 10:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–23:00
  • Pazar 10:00–23:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı