Marin SPA Lokasyon Beysukent

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Marin SPA Lokasyon Beysukent

Marin SPA Lokasyon Beysukent, Ankara şehrinde hizmet veren lüks bir spa merkezidir. Müşterilerine yenilenme ve rahatlama imkanı sunan işletme, modern ve konforlu bir ortamda hizmet vermektedir.

Tarihçe

Marin SPA Lokasyon Beysukent, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli personeli ile müşterilerine en iyi spa deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Hafta içi gündüz saatlerinde indirimli fiyatlar sunulmaktadır.
  • Farklı paket seçenekleri ile müşterilere uygun fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli masaj terapistleri
  • Çeşitli cilt bakımı ve vücut bakımı hizmetleri
  • Modern ve rahat spa ortamı
  • Özel jakuzi ve sauna imkanları
Marin SPA Lokasyon Beysukent'i tercih etmeniz için en önemli neden, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine verdiği önemdir. Burada kendinizi özel ve rahatlamış hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Marin SPA Lokasyon Beysukent Yorumlar - 1

user140588

Ankara Marin SPA Beysukent'te harika bir deneyim yaşadım. Personel çok ilgili ve profesyoneldi. Spa alanı temiz ve düzenliydi. Masaj hizmeti de oldukça başarılıydı. Rahatlamak ve stresten uzaklaşmak için harika bir yerdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

10 Nisan 2024
aybüke çalıkır

aybüke çalıkır

Terapistler güler yüzlü. Tesisin hijyenine çok önem veriyorlar. Sert masaj sevmediğim için anti-stress masajını önerdiler çok memnun kaldım. Kese köpük uygulaması için hamam kullanımı size özel oluyor. Kendinize vakit ayırıp günlük hayatın stresinden biraz olsun uzaklaşmak için harika bir yer 😇

2024:01:22 12:37:21
Emre Atalay

Emre Atalay

Kaliteli ve güler yüzlü bir iletişim , inanılmaz temiz ve güvenilir salon ve odalar , masörler de gerçekten alanında uzman kişiler , tesis bir çok farklı imkan sunuyor aynı zamanda , sahuna havuz fitnes spor Cafe gibi olanaklar da mevcut , tavsiye edilir , Ankara’da bu alanda iyi bir hizmet için kişisel kanaatim sıralamalarda bayağı üst seviyelerde , ilk tercihlerimden biri olacaktır bundan sonraki Ankara ziyaretlerimde , herkese tavsiye ederim memnun kalırsınız ,

2023:10:09 11:25:31
Mustafa Karakoç

Mustafa Karakoç

Eşimle beraber geldiğimiz ve her zaman tercih edeceğimiz Ankara’daki tek SPA. Karşılama, ilgi ve alaka %100 harika. Ankara’da birçok SPA denememize rağmen kaliteyi burada bulduk. Seans için beş dakika ekstra beklemize rağmen güler yüzlü iletişim bu durumu çözdü. Her şey için teşekkürler…

2023:09:27 20:51:34
iso

iso

İşletme çalışanlarının iletişimi harika ve her konuda yardıma hazırlardı. Eşimle masaj artı hamam köpük kese için gittik çok memnun kaldık ve 10'luk paket satın aldık. Duygu hanım ilgisi alakasıyla çok yardımcı oldu. İsimleri şu an aklıma gelmeyen arkadaşlara da teşekkür ederim.

2024:01:13 16:08:21
nezahat sezen

nezahat sezen

İyi ki gitmişim dediğim, harika bir gündü. Güler yüzlü, sevecen, nahif, işinin ehli personeliyle çok memnun kaldım. Masajı ayrı güzeldi, saunası, hamamı ayrı güzeldi. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

2024:01:20 16:37:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı