Le Jardin Spa CİNNAH Şube

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Le Jardin Spa CİNNAH Şube

Le Jardin Spa CİNNAH Şube, Ankara şehrinde hizmet veren lüks bir spa merkezidir. Müşterilerine yenilenme ve rahatlama imkanı sunan spa, profesyonel terapistler eşliğinde çeşitli masaj ve bakım hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Le Jardin Spa CİNNAH Şube, 2010 yılında kurulmuştur. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Yüz bakımı: 150 TL
  • Vücut masajı: 200 TL
  • Manikür ve pedikür: 100 TL

Müşteri Hedef Kitlesi

Le Jardin Spa CİNNAH Şube, genellikle orta ve üst gelir grubundan gelen müşterilere hitap etmektedir. Spa deneyimini lüks ve konforlu bir ortamda yaşamak isteyen herkesi bekler.

İşletmenin Farklılıkları

  • Profesyonel ve deneyimli terapistler
  • Lüks ve şık dekorasyon
  • Kaliteli ürünler ve ekipmanlar
Le Jardin Spa CİNNAH Şube, müşterilerine stresli günlük yaşamlarından uzaklaşma ve kendilerine zaman ayırma fırsatı sunar. Profesyonel hizmet anlayışı ve lüks ortamıyla tercih edilmesi gereken bir spa merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Le Jardin Spa CİNNAH Şube Yorumlar - 1

user140462

Ankara Le Jardin Spa CİNNAH Şube Spa harika bir deneyimdi. Personel çok ilgili ve profesyoneldi. Spa alanı çok temiz ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. Masaj hizmeti de oldukça başarılıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

10 Nisan 2024
Salih Mrcll

Salih Mrcll

İsmini bilmediğim sarı saçlı zayıf bir kadın vardı görevli. Saygısız gibi. Üstümü değiştirirken aniden odaya yeni müşteriyi soktu. İnsan bir nezaketen kapıyı tıklatır.

2023:07:04 12:06:28
Volkan Sakin

Volkan Sakin

Masaj sırasında, saunada ve hatta hamamda kapı kapalı olmasına rağmen duyulan müzikten ve müzik seçiminden rahatsız olduğumu, bazı müziklerin kardio müziği olduğunu, oradaki 3 çalışana zaten kişisel olarak söyledim. Masajın ortasında müziği kapattırmak zorunda kaldım. Eleştirilerimi gerçek anlamda dinlemek yerine savunmacı tutum almanız ve sizin müşterilerilerinizin böyle müzikler sevdiğini söylemeniz, benim için müşteri anlayışınızı ortaya koydu. Beklerdim ki benim beklentilerim sorulsun, ve ona göre hareket edilsin ya da memnuniyetsizliğim telafi edilsin. Olmadı. Beni bir daha ağırlamanız mümkün değil bu kalitesiz tavırla. Yüz yüze göstermediğiniz hassasiyeti elektronik ortamda göstermeye çalışmanızı da samimi bulmuyorum. Bir daha geleceğimi sanmam. Kişisel görüşlerim, herkesin tecrübesi farklı. Saygılar, Teşekkürler.

2022:10:01 07:22:12
fatih sünger

fatih sünger

Masajımızı olduk iyi güzel hoş parayı öderken kasada duran hanımefendinin imalı bir şekilde bahşiş bırakmıyor musunuz demesi beni dumura uğrattı böyle bir hizmet anlayışı olamaz...

2023:05:09 17:41:15
Rago Rago

Rago Rago

Önce telefonda konuşmayı öğrenmeleri gerekiyor. Para ile yaptırılan yorumlar ile ilerleyemek zordur. Daha telefonda bıkmış bir imaj ile iletişim kurulan yere gitmem, sorana da tavsiye etmem.

2022:12:02 13:29:21
Turan Sınaktaş

Turan Sınaktaş

Gidecek olan arkadaşlar hepinize tavsiye ederim çok güzel ve nezih bir ortamı var çalışanlar ilgi alaka süper

2022:07:03 05:18:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–02:00
  • Salı 11:00–02:00
  • Çarşamba 11:00–02:00
  • Perşembe 11:00–02:00
  • Cuma 11:00–02:00
  • Cumartesi 11:00–02:00
  • Pazar 11:00–02:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı