Free Shop XL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Ankara Free Shop XL

Ankara Free Shop XL, Ankara şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ankara Free Shop XL, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır. Yıllar içinde genişleyen ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla Ankara'nın önde gelen alışveriş merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Ankara Free Shop XL, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun ürün seçenekleri sunan işletme, müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma
Ankara Free Shop XL, geniş ürün seçenekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir alışveriş merkezidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zevke ve bütçeye uygun ürünler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Free Shop XL Yorumlar - 1

user140385

Ankara Free Shop XL Alışveriş Merkezi oldukça geniş ve çeşitli mağazalara sahip bir alışveriş merkezi. Burada ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Mağazaların düzenli ve temiz olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadım.

10 Nisan 2024
Fatih Tektas

Fatih Tektas

Özellikle yılbaşı süsleri çok güzel ve uygundu. Süsler için gitmiştik ama diğer ürünler de çok iyi. Hatta bazı markalı ürünler piyasanın baya altında idi. Satıştaki kişiler oldukça ilgili idi. Genel olarak beğendik. bakmak için bile gitseniz eliniz boş cikmazsiniz

2023:12:18 13:07:05
Ey02

Ey02

Biraz karışık standlar arası dolaşırken bir görüğünüzü bir faha dönüp bulamıyorsunuz. Kafa karışıyor. Ürün ve fiyat çeşitliği herkese hitap ediyor. Yılbaşı üstü kalabalıktı herkes bütçesine ve zevkine göre bir şey bulacaktır.

2024:01:07 05:17:51
Esin Say Çiftçi

Esin Say Çiftçi

Bir yıldızı dahi haketmeyen bu yerden kesinlikle alışveriş yapmayınız. Tüketici Kanunu hiçe sayan kendi kafasına göre kural koyan bu yere bir yıldızı dahi çok görüyorum. 15 gün önce almış olduğu hatalı ürünü iade almadılar. İade almadıkları gibi onu yerine başka bir ürün alma hakkıma da müsaade etmediler. Tüketici Kanuna göre bir ürünün iade süresi bir aydır. Bu yer kafasına göre 15 gün kuralı koymuş. Mağduriyet yaşamamanız için kurumsal olan kuralları doğru uygulayan yerlerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

2023:12:07 12:38:07
C. K.

C. K.

Hemen hemen aradığınız tüm zuccaciye ve minik dekorasyon ürünlerini bulabileceğiniz, döneme uygun ( Noel ve ozel gunler) ürünlerin de satıldığı bir yer. Alt katta ise basit nalburiye de var, iccamasir kısmı da oyuncak da, mefruşat da. Mutlaka uğrayın aradığınız bisey kesin bulursunuz; aradığınızın farkında olmadıklarınızi da. 😀

2023:12:05 14:49:57
Emre YILMAZ

Emre YILMAZ

Modern japon pazarı ürünlere veya mağazaya karşı bir şeyim yok ama yolunuzu değiştirip yada otobüse binip hadi buraya gidelim denilecek bir yer değil (instagram da görüp gittik)

2023:12:09 15:25:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:30
  • Salı 10:00–20:30
  • Çarşamba 10:00–20:30
  • Perşembe 10:00–20:30
  • Cuma 10:00–20:30
  • Cumartesi 10:00–20:30
  • Pazar 10:00–20:30

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı