Hedo Ankara | Kişiye Özel Tasarım İsimli Gelin Ayakkabısı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Hedo Ankara | Kişiye Özel Tasarım İsimli Gelin Ayakkabısı

Hedo Ankara, Ankara şehrinde bulunan özel tasarım gelin ayakkabıları sunan bir kuruluştur. Müşterilerine kişiye özel tasarım seçenekleri sunarak, özel günlerinde benzersiz ve özel hissetmelerini sağlar.

Tarihçe

Hedo Ankara, 2010 yılında kurulmuş olup, gelin ayakkabısı sektöründe kaliteli ve özgün tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, her müşterinin isteklerini karşılayacak özel tasarımlar yapmaktadır.

Fiyat Politikası

Hedo Ankara, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedefler. Fiyatlar, seçilen tasarımın detaylarına ve malzeme kalitesine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Kişiye özel tasarım seçenekleri
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli tasarımcılar
Hedo Ankara, gelin adaylarına özel günlerinde unutulmaz bir deneyim yaşatmak için tasarlanmıştır. Kişiye özel tasarımlar ve kaliteli malzemelerle, her müşterinin beklentilerini karşılamayı amaçlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Hedo Ankara | Kişiye Özel Tasarım İsimli Gelin Ayakkabısı Yorumlar - 1

user140252

Gelin ayakkabımı Ankara Hedo Ankara'dan aldım ve çok memnun kaldım. İstediğim tasarımı tam olarak yaptılar ve ayakkabılarım harika görünüyor. Ayrıca çok rahatlar, düğün boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Mağaza sahipleri de çok ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

10 Nisan 2024
Tuğçe Kirişci

Tuğçe Kirişci

Öncelik olarak Oğuz Beyin ilgi alakası için çok teşekkür ederim instagram üzerinden iletişim kurdum ilk andan itibaren çeşit model konusunda çok yardımcı oldu. Altarnatifler sundu. Özel tasarım ayakkabı istedim yanlış anlaşılmalardan kaynaklı yanlış kumaştan yapılmasına rağmen nezaketle istediğim deriden tekrar ayakkabım yapıldı. Kalitesi duruşu çok zarif elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Şüphesiz tüm özel ayakkabılarımı yaptıracağım tek adres diyebilirim.

2023:09:20 07:47:08
SEVİLAY SAYRIN

SEVİLAY SAYRIN

Hem çok şık görünüp hem de bir o kadar rahat Özel gün düğün nişan topuklu ayakkabılarını bulabileceğiniz tek yer; HA-Rİ-KAAA💜 En mutlu günümü asla riske atamazdım. Dükkan sahibi Oğuz abiye ilgisi, sabrı ve dükkanda müşteri gibi hissettirmek yerine içten sohbeti ve objektif önerileri için çok teşekkür ediyorum. İçime sinen keyifli bir alışveriş oldu, iyi kiiiii 🧚🏻‍♀️💫

2023:10:01 01:59:24
Meral Oruç

Meral Oruç

Sahibi Oğuz bey evlilik hazırlığı sürecinde karşımıza çıkan işini bilen güler yüzlü pozitif bir insan 👍🏻👏🏻🙏 istediğiniz modelde ayakkabı tasarlayan bir firma renk çeşit model sınısız 💫🎉🎊 platform ayakkabılar o kadar rahatki kına ve düğün ayakkabımı aldım 🎉🎊👰🏻‍♀️💫kesinlikle tavsiye ederim fiyat konusundada çok yardımcı oluyor 👍🏻👏🏻👏🏻 iyi varsınız gelinler mutlu 👏🏻🎉🎉🎊🎊

2023:06:13 20:49:58
Irem Yalcin

Irem Yalcin

Oguz abiden gelinligim icin ayakkabi aldim, ayakkabi cok guzel oguz abi ayakkabidan daha guzel. Kendisi harika bir esnaf gercekten, abi gibi biri. Hayirli isler bol kazanclar diliyorum, her turlu abiye ayakkabiya ihtiyaci olan varsa kizilay soysal carsisi -1.katta he-do ayakkabi oguz abiyi kesinlikle ziyaret etmeli.

2024:01:21 14:53:49
İlkim Özgören

İlkim Özgören

Kendi düğün ayakkabımı, nişan ayakkabımı buradan aldım. Çok memnun kaldım. Annemin ayaklarında da kemik sorunu var, kendisine özel topuklu ayakkabı yaptırdık ve düğün boyunca çok rahat etti. Düğün,nişan,özel gün için ayakkabı arayan bütün arkadaşlarıma burayı öneriyorum. Fiyatları da piyasaya göre çok uygun. Emeklerinize sağlık,çok teşekkür ederiz ☺️

2023:06:17 13:10:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:00–18:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı