Sinikirs Ayakkabı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Sinikirs Ayakkabı Ankara

Sinikirs Ayakkabı, Ankara şehrinde faaliyet gösteren bir ayakkabı mağazasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık ayakkabılarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Sinikirs Ayakkabı, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyimle, her sezon en trend ayakkabı modellerini müşterilerine sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Sinikirs Ayakkabı, uygun fiyatlarla kaliteli ayakkabıları müşterilerine sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Sinikirs Ayakkabı, geniş ürün yelpazesi ile her yaş grubundan müşteriye hitap etmektedir. Kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları bulunmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Kaliteli ve şık ayakkabı modelleri
  • Uygun fiyatlar
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Sinikirs Ayakkabı'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile size en iyi alışveriş deneyimini sunmaya çalışıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Sinikirs Ayakkabı Yorumlar - 1

user140236

Ankara Sinikirs Ayakkabı Alışveriş Merkezi oldukça geniş ve çeşitli ürünler sunan bir alışveriş merkezi. Burada birçok farklı markanın ayakkabıları bulunuyor ve her zevke uygun seçenekler mevcut. Mağazaların düzenli ve temiz olması da alışveriş deneyimini olumlu yönde etkiliyor. Ancak bazı mağazalardaki fiyatlar biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş merkezi diyebilirim.

10 Nisan 2024
Fırat Firari

Fırat Firari

Fiyatı ile kalitesi ile çalışanları ile dört dörtlük bir yer. Hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim.

2019:09:11 14:30:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:30
  • Salı 09:00–22:30
  • Çarşamba 09:00–22:30
  • Perşembe 09:00–22:30
  • Cuma 09:00–22:30
  • Cumartesi 09:00–22:30
  • Pazar 09:00–22:30

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı