Kavaklıdere Koleji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara Kavaklıdere Koleji

Kavaklıdere Koleji, Ankara şehrinde eğitim hizmeti veren köklü bir okuldur. 1950 yılında kurulan okul, uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası öğrenci ve velilerin bütçesini düşünerek belirlenmiştir. Eğitim kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlarla eğitim imkanı sunmaktadır.

  • Modern eğitim yöntemleriyle donatılmış sınıflar
  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar olanakları
  • Sportif ve kültürel etkinliklere önem veren bir okul

Kavaklıdere Koleji, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Öğrencilerin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayarak onları geleceğe hazırlamaktadır. Bu nedenle tercih edilmesi gereken bir okuldur.

Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Kavaklıdere Koleji Yorumlar - 1

user139936

Ankara Kavaklıdere Koleji Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesi ve öğrencilere verilen destekler sayesinde öğrencilerin başarılı olmaları sağlanmaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir ve öğrencilerin rahat bir şekilde eğitimlerini sürdürmelerine olanak tanır. Ayrıca, sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin gelişimine katkıda bulunulmaktadır. Genel olarak Ankara Kavaklıdere Koleji Ortaokulu, öğrencilerin akademik ve sosyal yönden gelişimlerine önem veren bir okuldur.Puan : 5

10 Nisan 2024
Levent Odabası

Levent Odabası

Her yönüyle çok memnun kaldığımız bir okuldur. İyi ki yollarımız kesişmiş.Tüm idari kadrosu,eğitim kadrosu, güvenliği işin uzmanları olup çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiz eğitim yuvasıdır. Gerek akademik gerekse sosyal alanlarda çocukların gelişimi konusunda oldukça başarılılar. Özverili,destekleyici çalışan kadrosu bulunan okula tereddütsüz çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.

2023:12:18 13:49:13
berat can ışık

berat can ışık

Çankaya bölgesinde 2 farklı özel okul tecrübesinden sonra tavsiye üzerine geçen yıl bu okula yavrumuzu kayıt ettirdik.Keşke 5.sınıf itibariyle ilk buraya kayıt olsaymışız dedirten bir okul oldu bizim için

2023:12:18 19:26:34
Czsyne

Czsyne

Vaatlerini yerine getiremeyen,sınav hazirliklarinin yetersiz olduğu,öğretmenlerin mutsuz olduğu, ogrencilerin okul yönetimi tarafından ayrımcılığa uğradığı, denemelerin yok denecek kadar az olduğu, kendi hakkında bilgi vermeyen,para kaybı bir okul.

2023:12:27 18:57:53
ebru yılmaz

ebru yılmaz

Tecrübeli öğretmen kadrosu ve 10 kişilik sınıflariyla öğrencileri hem akademik hemde sosyal olarak ileriye taşıyan bir okul. öğrenci dersler ve bireysel etutlerle dershaneye gerek duymadan rahatlıkla sınava hazırlanabilir. Özel ilgilerinden dolayı öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum.

2023:08:15 08:26:49
Yaşar Batuhan Aslan

Yaşar Batuhan Aslan

Kültür Sanat Evine ve bahçesine bayıldığım bir okul. Kurucularının psikolog olması beni ve eşimi çok mutlu etti. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle de tanışınca çocuğumuzun da geri bildirimleriyle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladık. Anadili gibi ingilizce konuşuyor kızım. Teşekkürler Kavaklıdere Koleji

2022:08:25 12:42:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı